Ovo bi moglo potrajati, ekipa pomalo skuplja i ne žuri se gore, čak dapače. Pogledajte malo naloge Adrisa (1000 kom x n) i HT (2000 kom x n).
Ovo nije TA, više bi rekao psihologija.
Usput javna pohvala Vladu. Car…
trebao si s brkicom osnovati vlastiti fond…sada bi valjda bili jedini fond na trž koji bi bio full u cashu…šteta šteta bila je to vrlo dobra ideja od naše drage drugarice Ivanke…
btw svi pričate o kapitulaciji na velikom padu…hmm samo kaj su dionice toliko potonule da neznam kako bi se skupilo 150 milja prometa….ono kaj bi danas bilo 150 milja je dionica od 230 milja prije par mjeseci…
crobex na umjetnom disanju..tko ga sada može spasiti
@lukić
dakle, dno u americi je dostignuto.
primio k znanju.
[sealed]
Moguće, ali samo u slučaju ako više dionica uđe u negativnu blokadu.
[/quote]
I prije par dana išlo ih puno u negativnu blokadu, i ništa. Srećom nisam ništa kupovala, nažalost nisam ništa prodavala.
[/quote]
Da, ali tada je bi početak veće nagle korekcije ili bolje rečeno strmoglavog pada, ali sada to već traje nekoliko dana i tada je situacija drugačija. Također je bitno da blokade nastanu što ranije u toku dana, u prvih sat ili dva nakon što se trguje. Naravo utječe i psihološko ozračje vanjskih burzi, a tog dana o kojem govoriš bilo je izrazito negativno. No kratkotrajni odbijanac je i tada nastao na dionicama koje su odmah na otvaranju ušle u negativnu blokadu. Tog dana sam na Viru uspio zatrejdati 5%, a to nije malo. Druga stvar je što baš nisam s velikom količinom novca, jer sam bio oprezan.
tnpl- 2021.
moj target bio "jako smiješan"- 2000 kn.
e moji dečki…
@vlad
greška, mislim na LEDO