sp500 na 1058.
a ja ga već odavno prizivam na 960… još 10% niže.
bumo videli.
p.s.
osjećam zadovoljstvo jer sam većem broju ljudi "spasio" lijepe novce.
ako ništa drugo, sada s istom lovušom mogu kupiti više dionica.
mucho,mucho,hucho više dionica , vladek [wink]
hmmm, ovih danas konačnih 2777 je VRLO blizu targetu od 2775 koji je vlad postavio prije nekih mjesec dana.
Ovo ti je kolega TA analiza, a ne prognoze Barice sa placa.
Uzlazni trend je blizu, jako blizu, evo sad će, samo što nije, evo……
Joj, insekt, daj napiši nešto pametno umjesto što samo spamaš uzduž i poprijeko foruma.
Ili se barem strpi da ovi spori tehničari implementiraju ignore pa onda možeš nastaviti.
Hvala.
………..jedini je problem što smo mi u trećem a ne petom valu……….. [bye]
( vidi moj graf na str 940. )
Pa što onda čekaš, u shopping! Četvrti val ide prema gore, samo si ga zaboravio ucrtati.
evo tocno kak je vlad rekao…a ja nisam gledao…:(
bravo vlad…
Vlad slab si ti igrac, mislio si kupovati dok te nisam upozorio na jak pad trzista. Sjecas se? Imas ti dobrih analiza ali ni u jednu nisi siguran.
………..jedini je problem što smo mi u trećem a ne petom valu……….. [bye]
( vidi moj graf na str 940. )
Pa što onda čekaš, u shopping! Četvrti val ide prema gore, samo si ga zaboravio ucrtati.
[/quote]
….mislim da još nije počeo četvrti val…………..čim vidim po grafu da počinje……….ukrcavam se [thumbsup]
pozdrav
[/quote]
….mislim da još nije počeo četvrti val…………..čim vidim po grafu da počinje……….ukrcavam se [thumbsup]
pozdrav
[/quote]
pa dobro da li ima koja dobronamjerna osoba(naravno sa kešom) pa da me pozove da se i ja jedanput ukrcam na neki od tih valova
da li bi to Vi bili mozda Gospodine Sančo ili vlad1111
molim odgovor i cak prihvacam za odgvor NE ali molim promptni odgovor jer bi i ja malo surfao a vise nemam love
unaprijed hvala
pofuk
imaš negdje na temi moje targete od 1 do 5…………..samo ih se trebaš držati
pozdrav
imaš negdje na temi moje targete od 1 do 5…………..samo ih se trebaš držati
pozdrav
evo stotka
hvala ti
spasio sam nekaj love zahvaljujuci tebi,vladu i jos nekim dobronamjernim ljudima
pofuk
Vlad slab si ti igrac, mislio si kupovati dok te nisam upozorio na jak pad trzista. Sjecas se? Imas ti dobrih analiza ali ni u jednu nisi siguran.
napokon netko tko je priznao da je car gol golcat ………………….
čovjek s jednim grafom zna kakvo je stanje, čovjek sa više grafova nikad nije siguran
evo ti stotka [thumbsup]