Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

17.09.08. | 23:26 Croman | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 2751 | profil
korisnik od: 26.06.2006.

ocjena poruke
67%
zajednica –
moderatori
zaba1Evo i dođe cromanovih, dugo najavljivanih, 2120 na Nasdaq, prije godinu dana je najavio, kao i nekoliko puta kasnije, da će do preokreta u USA i u HR doći na ovoj razini!

Cromane, ako se nešto promijenilo u analizi bio bi red da razjasniš jer ova tvoja najava je bila iznesena davno, uvjerljivo i mnogi su je ozbiljno shvatili!

Posto sam kazao A.. onda da zavrsim sa onime sto sam poceo prije ca 7 mjeseci.

Svako mora razumiti da analiza stvorena prije 7 mjeseci ne moze dat preciznu razinu zavrsteka pada.
Ali 7 mjeseca kasnije daje mi nove podatke i ja privatno cu pratit razinu nasdaqa od ca 2000.

za Crobex vam moze Vlad dati "target"…

za sada to je pogled…dali ce tako biti? vrijeme ce pokazat..nikad se nezna 100% ali vjerojatnost je realativno velika da kod razine od ca 2000 za nasdaq moze biti "dno".

jos jedanput…trgovanje na burzi nije lako i princip Stoplossa…je najvazniji dio trgovanja ja cak smatram da je vazniji od analiza.

Zadnji put od mene…i sretno

Zadnja izmjena: Croman (17.09.2008. 23:29)

cromane, opet iznosiš neistine.
17.09. govoriš da je nsdq na 2000 vrlo moguće dno. [bye]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ajme meni, pa to nije nista drugacije od tvojih prognoza. Mozda ce up, ali ako nece ide dole, imamo dva targeta, no moguc je i odbijanac…ptkm ce na 315, ali ne znam kada….

daj pusti covjeka na miru i pisi za svoje stado. Vidis da te vole.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ajme meni, pa to nije nista drugacije od tvojih prognoza. Mozda ce up, ali ako nece ide dole, imamo dva targeta, no moguc je i odbijanac…

daj pusti covjeka na miru i pisi za svoje stado.

@ cakani
nema više ako.
grobi target je ispod 2850 (dobro ispod),
sp500 960.
[bye]

Kolega Croman je istina je kolega pisali ste u drugom mjesecu o Nasdqu i dugoročno ste pogodili trend i jasno je da kada je to i došlo da se javljaju novi pogledi i svako ko vam napiše protiv toga nešto nije u pravu .Međutim imali ste i dva promašaja ali bože dragi (imao sam ih ja i više) u šuštini ste pogodili trend.
Pa ipak činimi se da u zadnje vrijeme se baš i neusudite davati prognoze,nego postate naknadno,dali je to razlog teškog i turbulentnog vremena ili vašeg straha od promašaja.

Da za kraj priznam vam i odličan pogodak na nafti jer ste njega postali na ovom forumu a cijene nafte su išle su kako ste nacrtali.Međutim ostaje gorak okus jer mi se čini da se više ne usudite davati vaše analize i da vas je strah nove greške.

SAM PROTIV SVIH

Ajme meni, pa to nije nista drugacije od tvojih prognoza. Mozda ce up, ali ako nece ide dole, imamo dva targeta, no moguc je i odbijanac…

@ cakani
nema više ako.
sp500 960.
[bye]
[/quote]

Aha, znaci bio sam u pravu. Cijelo to tvoje razmetanje grafovima loncima i poklopcima je zapravo show. Samo si gledao Amere.

Pa pobogu, sto ne kaza? Ima nas jos.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

podržavam gospon cromana u njegovim analizama.

Upravo sam zato i pitao ovo vezano za anomalije jer pratim ovu temu dugo i mislim da zadnje vrijednosti Nasdaq-a nisu baš kako su Cromanove analize predviđale iako je neke stvari vrlo precizno (nafta) predvidio. [bye]

@ cakani
nema više ako.
sp500 960.
[bye]
[/quote]

Aha, znaci bio sam u pravu. Cijelo to tvoje razmetanje grafovima loncima i poklopcima je zapravo show. Samo si gledao Amere.

Pa pobogu, sto ne kaza? Ima nas jos.

[/quote]
skužaj, nemam namjeru razgovarat s analfabetama. [bye]
s cromanom i geronimom barem mogu razmijeniti TA mišljenja. [thumbsup]

nista, da bi kaj zameril…

Jel moze graf za PTKM?

teško je imati posla s analfabetama, k tomu još zaboravnim sa štekajućom logikom…uf… [bye]

Saxo brokeri(jedna od najvećih brokerskih kuća) isto vide S&P do kraja ove godine na 950 bodova .Sljedeći Fibo otpor mu je na toj razini međutim ključno pitanje je dali će se do tog targeta doći sljedeći tjedan ili ćemo prvo imati jedan jaki udar prema gore pa ćemo onda za jedno mjesec dana kada dođu novi fundamentalni pokazatelji razmisliti o tom targetu od 950 bodova.

Postao sam prije par dana da je ove runde dno na S&P na razinama od 1080-1050(i dalje ostajem pri tome).Tu bi trebao biti jak otpor koji će usmjeriti daljnji razvoj događaja.

SAM PROTIV SVIH

Jel moze PTKM? [pray]

New Report

Close