hugolina,
jel još čekaš grobija ispod 3200? [kiss]
spremio pelene? [thumbsup]
[/quote]
razumijem tvoju nervozu. Ipak, u pravu si, ocekujem jedan veliki pad.
http://www.poslovni.hr/94185.aspx
[/quote]
davno sam vidio ga je sančez nervozan.
pelene je, nadam se, nabavio… [smiley]
vlad jesi razmišljo kad za nas neuke koji ne razumijemo uopće materiju podijelit s nama kako do nečeg dolaziš, kako određuješ targete, neku knjigu, nešto da sami nešto naučimo il sva znanja misliš zadržat za sebe i na vijeke vijekova nas samo obasipat grafovima?
ako već želiš bit plemenit ne misliš li da bi bilo plemenitije čovjeka "naučiti pecati" nego loviti mu ribu?
a što bih ja tebe trebao učiti?
crtati nebulozne grafove?
to možeš i sam. [thumbsup]
davno sam vidio ga je sančez nervozan.
Mi siguran ti nervoza.
hugolina,
jel još čekaš grobija ispod 3200? [kiss]
spremio pelene? [thumbsup]
[/quote]
…..za pelene spreman……….mislio si vjerovatno na 2.300!!
@croman
za tečaj spreman ( isto ) ……………tko će ga držati? orsag, croman, vladek, vunder??
…..čini mi se da bi kod dr.vundera bilo najzanimljivije, hehe
ili kod bubašpare, on ima sve na cd-eima, 12 cd-ea + dvije knjige + pet potrfelja = 1.200 kuna
@abu ali
kakav ti je to prastari graf crobexa, od tada smo pali 14%
crobex 01.09.2008. 3.494 bodova
crobex 30.09.2008. 2.990 bodova
ukupno minus 504 boda, što iznosi -14,42% [bye]
daj sad analizu HTea……..da vidim kad bi poprilici mogli poklopiti moj naloga na kupnji ( prvi target )
hvala unaprijed
g- za kinda, sa sličicom [tongue]
Vlad, obzirom na taj detalj, koliki je minimalni cilj?
@Sanco
Taj prastari graf Crobia i ATPL i najavljuje daljnji pad. Ako je ta analiza na grafu tocna, tek nas ocekuje pad.
Iako ATPL djeluje kao da je odradio pad ako je trokut u 4 valu kao sto sam oznacio.
@croman
za tečaj spreman ( isto ) ……………tko će ga držati? orsag, croman, vladek, vunder??
…..čini mi se da bi kod dr.vundera bilo najzanimljivije, hehe
ili kod bubašpare, on ima sve na cd-eima, 12 cd-ea + dvije knjige + pet potrfelja = 1.200 kuna
Vidim da ima puno zajebancije i manje ozbiljnosti na forumu(iako pokusavate da poboljsate vase znanje u TA).Kaze se da od 100% sudionika na burzama 10% zaradi a drugi gube.
Oni sa znanjem nisu danas u minus…nego pripadaju onim 10%.
Ali ko sam ja da davam Hrvatima savjete.
PS regula nr1 :ne mjesa se EWT sa standardnim TA…no way