atpl-ebete-bez targeta (ofkors)
znači sutra bi mogla jope malo gore ak sam dobro shvatio
analiza je jučerašnja, nema današnjeg dana…
znači da sam dobro pročitao graf [lol]
Ono što je Wunder iznio u svom zadnjem postu ne oslikava moje mišljenje te se ograđujem od napisanog.
@drevil
Sta mislis o varijanti da smo trenutacno u 3 valu ciklickog C i da odradjujemo 2 val unutar tog treceg i to naravno expanded flat (vrh C recimo malo iznad linije otpora, mozda dohvati i fibo)? Vjerojatnije je da je 4 val flat ali moze i drugi. Moze tvoje misljenje s obzirom da nemam vremena previse analizirati? Moze naravno i necije drugo misljenje, strucno po mogucnosti.
Isti count ako je to 5 val, koliko odgovara prema omjerima?
atpl-ebete-bez targeta (ofkors)
Daj vlad odgovori ljudima. I ja bih svašta pitala, a mislim da na PM dosađujem, a kome se ne sviđa neka misli: Vidi budalu. Do sada je većinom sve bilo točno, dakle većina i želi čitati.
Usput ne mogu otvoriti graf. Ako nećeš pisati na forum, a ako ne smeta ja ću stalno slati pitanja na PM?
Jos jedna napomena za razmislit, ako je trenutacna korekcija 1-5, znaci da slijedi zig zag koji karakterizira visok B val (npr do 61,8 fiba pa racunajte dokuda bi trebao ici) i nakon toga val C koji bi trebao biti minimalno 0,618 vala A a moguce i vise (recimo do 1,618 A vala) pa vidite koliko je to moguce. Koliko se sjecam val C (ili 3) karakterizira veliki breadth, moze li to netko potvrditi, upravo procitah na susjednom forumu da ameri imaju veliki breadth.
kad će tisak na 200kn?
Target je bio na 500, a drugi 350, ako se ne varam. Dakle za sada nema 200.