meni nije zasto se Sančo/Karoje daje Vladu jedinice, kad on ima nize targete??[undecid]
jedini Vladov grijeh je sto je pricao o tome prije mjesec dana, kad se Karoje smijao tim targetima i dokupljivao THNK na 4000+, kao i INGR na 200+.
a sad je postao veći Vlad od Vlada [lol] [lol] [lol]
tko ima niže targete?
meni nije zasto se Sančo…….
kaj ti nije zašto? ………… [smiley]
vlad jos nisi stavio…
evo pa gledajte i sami si izmisljajte targete.
da je po mom ht bi volio vidit na 00,01
dajte tehnicari malo profesionalizma.
u kojem smjeru idemo?
bob rok…čekaj amere u 7 pm po njihovom vremenu pa ćeš dobiti odgovor
bob rok…čekaj amere u 7 pm po njihovom vremenu pa ćeš dobiti odgovor
o.k. to ,mislim po TA
……dan Bob
– Tako se i radi TA ovdje ….
-Pogledaš amere , a zatim nacrtaš graf ……. [smiley]
-To vam je TA ….. , dobro su vam odgovorili ….. [smiley]
.Dr M Wagner
@ vlad
netko je spomenuo viro i pitao te da li jos vrijedi pa ne znam da li si stavljao graf na topic (ne mogu ga naci)
dakle, ako te mogu zamoliti graf za viro i ako imas ikakvo vidjenje igh -a
hvala puno
mene zanima na ovim cijenama po kojim pokazateljima tehničari uopće vide neki daljnji strašan pad?
ah dragi moj i mene stosta toga interesira pa nikak da dobim odgovore
pofuk
@croman
odgovor:
1-pretpostavit ću da se tvoja ironična izjava na račun real-time brojenja mikro-elliotta odnosila na mene (a možda i na abu-alija).
odgovor > ono sto sam pisao je bilo opcenito..ako ti uzimas kao upuceno tebi? onda to je tvoja stvar
2- ali tvoj graf je napravljen "post festum", kad je sve već bilo gotovo, a ja se izlažem i pokušavam UNAPRIJED čitati valove.
odgovor> zadnja analiza sto sam pokazao ucinjena je ca 5 dana prije nego sto se situacila desila..to jest > pad
3-ne mogu prihvatiti tvoju kritiku i tvoje grafove koje postaš kad je sve već gotovo, sorry. iako je poanta na mjestu, i iako si u pravu.
odgovor> razlog zasto postam grafove kad je sve gotovo ? ona zadnja je bila > zadnja
4-a ironija? ironija je znak nemoći, probaj sa sarkazmom drugi puta… khmmm, kad razmislim, nemoj probat, nije to za tebe… [thumbsup] komunikacija ti nije jača strana, drž se ti grafova, tu si dobar…
odgovor>
moja namera nije bila da bude sarkazam..ako si tako svahtio..sorry
tocno…nisam puno za govorit…to prepustam politicarima…
> ja govorim manje…cinim vise