nije svejedno, tko god je u CASHU može mirno gledati rasplet događaja…
:=)
[/quote]
mislim da si fulala poantu. ako se ne varam, Geronimo je mislio da, dugoročno gledano, ni oni koji su u cashu NEĆE moći mirno gledati rasplet događaja…
da ne bi bilo da interpretiram Džerijeve izjave, evo moje verzije:
(1) ako smo u gadnoj recesiji, onda ionako nema ništa posebno što možeš napravit s novcima (osim ako nemaš milione i milione)
(2) doći će do deprecijacije dolara (već je došlo) i pada kupovne moći, vrijednost novca PADA. dakle, vrijednost novca ti pada, bez obzira jel u dionicama ili vani…
[/quote]
Naravno da je fulala. Inače, to je interesantno pitanje: Što napraviti s novcem u situaciji koja je pred vratima? I što više razmišljam, sve sam bliže odgovoru: Uložiti u dionice…
[/quote]
Po mogucnosti u one koje daju dobru dividendu.Inace prosijek dividende na indexu DJI je bio 5% i 1929,30 ,31 znaci i u depresiji je bilo moguce ostvarivati dividendu.
i kolko je današnje dno crobexa?
Koje tvrtke kod nas daju dobru pinku za dividendu?
Za one koji nisu upoznati sa EWT projekcijama do 2015. glede amerike.
ovo nema veze s istinom. naime, 1. od pet podvalova rastućeg EWT vala ne može (!) početi padom! to je abeceda EWT-a.
zakaj se nikad ne javi neko ko je recimo danas prodavao?
Ja sam danas prodao jdpl na 300, kupovao na 330 sa 20% portfelja. Obzirom da sam ga ranije kupio na 347 i prodao na 357 , ostvario sam minus.
Ionako sam izasao sa svime na 4100 tako da mi sve ovo ne predstavlja brigu.
Ovo mi je vec 3.pokusaj ulaska , 2x sa nulom i zadnji sa manjim minusom.
Jednostavno vise ne zelim gubitak i tocka! Dakle trazim dno zajedno sa vama, ali bez nade ‘da je to – to!" . Ako pada-prodajem.
g
Ako izglasaju u Americi onda je dno a ako ne izglasaju u cetvrtak e onda cemo morati traziti novu peticu.
p.s.
ne znam je li realno da 5. valić traje samo 1. dan…
ostali su trajali min. 6 dana (4. valić).