a i petrokemija je trebala bit na 320-350 kn, a ne na 215 koliko se sjećam prema analizama! [rolleyes]
prema tvojim analizama kodt nikako nije trebao ispod 3,5k
probijena je dugorocna potpora na 3k, probijena na 2k, sve smo bliže vladovoj prognozi!
a i petrokemija je trebala bit na 320-350 kn, a ne na 215 koliko se sjećam prema analizama! [rolleyes]
e pa opet ne čitaš dobro.
rekao sam da je target ca 310-330, jer sam vjerovaoda će biti odrađena točka prijeloma (ca 260).
ali, to se nije desilo.
zato ni ja nisam ušao.
za razliku od ptkm, targeti navedenih zadnjih 20-25 dana imaju odrađene točke prijeloma.
kind, ne da mi se više pojašnjavati.
aj sad lipo knjigu u ruke i ,brate mili, počni s učenjem TA.
Po svoj prilici i ključna razina (3040-3050) obrane CROBEX-a od pada ispod 3000 bodova, za sada je obranjna.
malo vedrijih prognoza , nafta u silaznoj putanji,brent ;98.82 , Wti; 101.90 , sad će ina skinuti cijenu za čitavih 10 lipa po litri [lol] [lol] [lol]
vidim, počeo si cjepidlačiti oko 50-60% gore dolje……….pih [kiss]
Najprije kodt a koji mjesec kasnije i crobija.Kad vrag dobije mlade obično dobije cijeli čopor.A vrag je trenutno u visokom stupnju trudnoče. [embarass]
kodt (opet ga razvlačim [lol] ) je jedna od rijetkih dionica koja je slabo reagirala nakon 15.04.
čitajte cvajga pa ćete vidjeti da se u periodu "slabosti" dionice čeka njeno konačno dno, tek onda kupnja.
e, sada, treba znati kada će biti konačno dno…
pa što si zabrinut kada si toliko siguran u svoju investiciju!? [undecid]
[/quote]
nisam zabrinut nego aj napravi i stavi…
a to kolko svojim analizama udaljavaš ljude od ponekih dionica to mi malo ide na neš! [smiley]
…joj kad se sjetim kakve su nebuloze pisali pojedinci o ovoj dionici…………. [smiley]
joj zaboravio sam vam ucrtati crtice………
evo ispravka
pa što si zabrinut kada si toliko siguran u svoju investiciju!? [undecid]
[/quote]
nisam zabrinut nego aj napravi i stavi…
a to kolko svojim analizama udaljavaš ljude od ponekih dionica to mi malo ide na neš! [smiley]
[/quote]
EVO, NEĆU VIŠE SPOMINAJTI KODT!
ovako naglašeno da se ne zaboravi, jer to i mislim učiniti.