Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo malo grafova………

Objašnjenje?

Vlad to je sigurno. Pozdrav!

Vjerujem ti.
[/quote]

Pomolimo se… [cool]

evo malo grafova………

Objašnjenje?
[/quote]

objašnjenje imaš u knjizi Murphy: "Tehnička analiza"…………….svega 399 kn

pozdrav

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Koliko ocijenjujete pouzdanost tehničke analize u ova vremena?
Mislim da je sad izrazito riskantno oslanjati se na buy i sell signale jer tržište vrlo jako reagira
na bilo kakve negativne ili pozitivne vijesti. Rast ili pad od 8-10% u jednom danu ne može predvidjeti niti jedna analiza. A ne uzima ni u obzir hrpu najvećih banaka pred bankrotom. Treba znati kada stati
na loptu i spremiti svoje grafikone u ladicu jer mogu samo navesti na krivi trag.

kaje vlad kupil?

kaje vlad kupil?

nemam pojma ali imam osjećaj da je krcat kao brod [thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

evo malo grafova………

Objašnjenje?
[/quote]

objašnjenje imaš u knjizi Murphy: "Tehnička analiza"…………….svega 399 kn

pozdrav
[/quote]
Imam knjigu, ali imam i grafove na internetu kao i ti. Prema tome objašnjenje bi dobro došlo jer to nema nigdje osim u našim glavama. Pozdrav.

kaje vlad kupil?

još nije [lol] [kiss]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Crobex. Triangle.

Koliko ocijenjujete pouzdanost tehničke analize u ova vremena?
Mislim da je sad izrazito riskantno oslanjati se na buy i sell signale jer tržište vrlo jako reagira
na bilo kakve negativne ili pozitivne vijesti. Rast ili pad od 8-10% u jednom danu ne može predvidjeti niti jedna analiza. A ne uzima ni u obzir hrpu najvećih banaka pred bankrotom. Treba znati kada stati
na loptu i spremiti svoje grafikone u ladicu jer mogu samo navesti na krivi trag.

TA je uvijek upitna. na relativno plitkom tržištu kao što je ZSE je još upitnija. uz nedavnu promjenu sastavnica indexa i anomaliju u vidu INE i još upitnija. ako uzmeš u obzir ogromne fluktuacije od prošlog tjedna nadalje, to još i više dovodi u pitanje TA.

indikatori mi zadnjih par dana (od četvrtka nadalje) na crobexu ne daju nikakve signale i općenito izgledaju nedorasli situaciji.

svejedno, meni se ponašanje crobexa uklapa u obrasce. obrasci su oke. trenutno testiram EWT u "ratnim uvjetima" i ako preživi, postat ću "ponovo rođen"…

Pametan, ako to želiš.

atpl

Je li ovo znaci da ti mislis da je onih 1850 bilo dno, a cca 2300 je vrh (barem kratkorocno) ili ocekujes dno jos nize?

1850 je "zeleni" vrh 3,
ograničenje eventualnog rasta na ca 2300-2320,
poslije toga pad ispod 1850.

SVE OVO VRIJEDI SAMO AKO JE ZADNJI, ZELENI DIO GRAFA OK.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close