Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@frend fazan

probaj razvuć Fibonnacia od 1100 pa do gore, da vidimo šta će se pokazati…..

Na poslu sam pa ne mogu razvlačit… [wink]

Pessimism Is Your Friend

glede signala, još nisam dobio signal da je vrh C blizu. dakle, sutra ili možda čak prekosutra. petak je lijepi dan za vrh.

ako će sutra biti mlitavi dan, imamo flat C.

Pametan, ako to želiš.

Povukao sam fibo 2008-1998 i zanimljivo, 50% je skoro tocno na liniji pada Crobexa. Uvecana slika pokazuje kako smo se odbijali od prijasnje gornje linije otpora koja jos pokazuje kako je Crobex izisao iz kanala. Istina, ako se povuce linija sa vrhom u 97 ne izlazi.

Evo jednog moguceg scenarija razvoja Crobexa.
Prema teoriji nakon rasta, slijedi najvjerojatnija korekcija do 61,8% fiba koja je na 2350. Ujedno i trenutacni padajuci kanal i linija otpora pokazuju na isto mjesto.
Ako racunam 1 val do 3460, 2 val do 3653 (ortodoksni vrh), za fibonaccieve omjere ostalih valova slijedi 3 val do 2450 (na cca 2450 je stara linija otpora Crobexa), 4 val do 2950 (vracanje prema 50% fiba), 5 val do 1750. Ujedno 1750 je po meni i skoro dno 4 vala prijasnjeg rasta (bilo je 1700). Vremenski bi mogli doci do dna negdje pocetkom slijedece godine (2-3 mjesec).
E sad, da li ce zaista biti tako, vidjet cemo, dosta toga odgovara prema elliotu i prema klasicnim TA linijama otpora.
Ili, ako nismo odradili B val onda UP prema Tony-u [thumbsup]

Kak se neke stvari bolje uočavaju na logaritamskoj skali… iskoristio sam tvoje linije otpora i potpore, i dodao samo još jednu na 2500.

Pametan, ako to želiš.

ljudi kaj vi brijete sa padovima do 2500 i spekulacija da senat nece odobriti plan…
koja naiva…
jeste li culi jednu kritiku na racun plana spasavanja banaka?
ja nisam.
nije li to cudno? obicno se baca drvlje i kamenje po opoziciji koja predlae drasticne mjere, a sad muk.
apsolutni muk.
eto ti istine…

jeste li culi jednu kritiku na racun plana spasavanja banaka?
ja nisam.
nije li to cudno? obicno se baca drvlje i kamenje po opoziciji koja predlae drasticne mjere, a sad muk.
apsolutni muk.
eto ti istine…

kak ne bi bilo kritika…ali pošto još ništa konkretno ne znaju nema se štni kritizirat.
demokrati dodaju svoje amandmane kao npr. da nema zlatnih padobrana za uprave sad zadnje.
a to što je muk je meni zastrašujuće a ne ohrabrujuće,kad nema politiziranja, to je onda već jako ozbiljno…houston, we have a problem.

Fibo 990-5448, prosli put odbijanac tocno od 50%. Trenutacno se nalazimo izmedju gornje linije otpora i potpore 50% fibo, ukoliko dodje do proboja jedne od tih dviju linija vjerojatan nastavak u tom smjeru.
I nije tako daleko barem prvi cilj, s obzirom da je INA umjetno na 2800 zbog MOL-ovog preuzimanja nakon isteka ponude slijedi vjerojatan pad ispod 2000 a s obzirom na veliki udjel u Crobi-u otici ce i on dosta dole.
Ne znam da li netko moze izracunati koliko bi bio Crobi sa inom na 2000 i na 1650?
Malo sam googlao i nasao nesto od Prechtera
Vaš link
Ovo je najnovije sto sam nasao
Vaš link

Privitak objasnjava zasto Crobi na 1750 i nije tako nemoguce, plus video.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Koliko se sjecam vlad je izracunao vrijednost za Crobi-a vezanu uz INU, prosao sam zadnjih 20 proslih stranica a jos nisam nasao, Vlad molim te ako mozes stavi vrijednost, evo vec zena pizdi a djeca placu, nemam vise vremena.
Auf, trica za moj prosli post, carska ocjena [lol]
To je samo mogucnost, stvarno mi nije jasno sta pojedinci misle postici sa tim jedinicama

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

ina ima ponder oko 17,5% u crobexu.
znači s inom na 2000, crobex je na 2940.
na 1650 je oko 2880.

@Abu ali

nadam se da se nece kolega rooster ljutiti ali evo tabele!

znaci po tabeli ako bi ina bila 2000 bodova crobex bi bio na ca. 2808 bodova.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

@Abu ali

nadam se da se nece kolega rooster ljutiti ali evo tabele!

znaci po tabeli ako bi ina bila 2000 bodova crobex bi bio na ca. 2808 bodova.

Magma i još dvije odavde nisu više u Crobexu. Umjesto njih su ušli: DDJH, DIOK, KNZM

Dakle, tabela više ne vrijedi.

Ovo bi bilo gledanje krobeksa s početkom rasta na 1103 do maksimuma 5448 i neke fibo granice.

Iz mog kuta gledanja na 1103 je startao rastući trend.

Ako loše gledam možete se popišati u taj kut…

molim korisnika da makne avatar,ovo je R.H nek stavi HRVATSKU zastavu,a ne ovu.Hvala

Karlo nije ti lako.

New Report

Close