inače, današnjem ukupnom prometu dionicama trebalo bi dodati i + 10.240 mil. u blok prometu (KOEI, ako se ne varam po sjećanju) pa bi ukupan promet dionicama iznosio gotovo 134 mil
Možda čovjek računa jučerašnju zadnju cijenu u odnosu na prekjučerašnju PROSIJEČNU, kao što računa većina trade monitora, jer tako računajući većina dionica je zaista narasla, zbog preintenzivnog rasta u petak. Međutim taj podatak nama ništa ne znači.
Bolje da danas što jače zagrebe, jer tada su veće šanse da se sutra zazeleni.
[/quote]
Po kojoj to analizi?
Ja vidim da je RSI daleko od 50, MACD graf se trebao prekrižiti nakon petka i stvoriti sell signal, ali uveliki pad pon. i utorak, banana.
Ako se sutra ne zaustavimo na 3000 bodova, ne znam gdje dalje idemo.
VELIKI ODBIJANAC u petak je nasilno zaustavljen u ponedjeljak i utorak brutalno, a time je i zaustavljen preokret trenda prema gore.
Mislim da čekamo 5. val.
danas je pad na većem volumenu (123 mkn redovni promet) nego jučerašnj rast (93 mkn redovnog prometa.
nije dobro.
hahahaha, vladek nadmašio si samog sebe…………….jučer crobex -2,32%, a danas – 2,94%
prošli tjedan završili ukupno u minusu dodatnih 2%
znači sad nam je dobijanac kad padnemo manje od 5% ???[tongue]
blago nama [bye]
sančo pa jesmo se fino dogovorili?
nema veze kaj su moderatoti maknuli…
Odbijanac od petka je izkorigiran, jer je bio prevelik, i to toliko da tako nešto mislim da još nismo vidjeli na ZSE, odnosno barem ne nekoliko prošlih godina.
sančo pa jesmo se fino dogovorili?
nema veze kaj su moderatoti maknuli…
kaj sad ti hoćeš……….pa bio je samo ispravak krivog navoda………..to pravo mogu koristiti dvaput dnevno [tongue]
Ja vidim da je RSI daleko od 50, MACD graf se trebao prekrižiti nakon petka i stvoriti sell signal, ali uveliki pad pon. i utorak, banana.
Neznam za koje dionice si napisao da je RSI 50, da li za naše ili za evropske, jer smo prije pričali o Evropi. No ako pričamo o našim dionica RSI je čak ispod 30, a ima i još nešto, jer nije dovoljno gledati samo jednu stvar, već više parametara, a to je između ostalog i sljedeće:
ADRS-R-A P/E=7,07
ATPL-R-A P/E=4,74
ULPL-R-A P/E=6,77
itd. itd. da ne pišem dalje, jer svatko si sam može pogledati i odluke donijeti sam za sebe.
Uz duzno postovanje svim tehnicarima sada smo u vrlo spekulativnom razdoblju.
Gledajuci Bloomberg mislim da su Paulsen i Bernanke uvjerili SENATORE U PLAN SPASAVANJA MARKETA.
Tehnicki obrasci bi se tek trebali razviti nakon odbijanja ili prihvacanja PLANA.
danas je pad na većem volumenu (123 mkn redovni promet) nego jučerašnj rast (93 mkn redovnog prometa.
nije dobro.
Daj ti nama lijepo reci jesi plaćen od učinka ili te plaćaju paušalno.
U zadnje vrijeme analize su ti promašaj do promašaja, da ti se nije razbila ona šalica u koju si prije gledao ova nova ti je katastrofa ili je do kave možda je iz Kine pa slabo ostaje taloga pa ti je teško pročitati [lol]
[/quote]
evo ti prijedlog: trguj baš suprotno od preporuka, ne samo Vlada, već i ostalih "neozbiljnih" i "prevrtljivih" članova foruma.
Onako, po principu Mordane: "kupi jednu dionicu, sigurno ćeš pogriješiti……hihihihihihi"
Evo na HTV u poslovnom klubu govori astrologinja i kaže da astrolozi mogu predvidjeti krize i slomove burze.
"Astrološka savjetnica" je rekla da ne treba prodavati INU jer će na proljeće, u 3-em mjesecu cijena porasti!
I da će tečaj kune rasti kratkoročno, a da će kuna "kapitulirati" u 5-om mjesecu iduće godine.
I gledala je u nekakve grafove.
Čisti voodoo!
I tko to pušta na teve?
Draga HANFA-o, je li ovo obmanjivanje javnosti i manipuliranje tržištem?