danas je pad na većem volumenu (123 mkn redovni promet) nego jučerašnj rast (93 mkn redovnog prometa.
nije dobro.
Koji rast jučer
danas je pad na većem volumenu (123 mkn redovni promet) nego jučerašnj rast (93 mkn redovnog prometa.
nije dobro.
Vlad a di smo mi to jučer rasli,22.9.2008 CROBEX -2,32%
nije dobro.
Daj ti nama lijepo reci jesi plaćen od učinka ili te plaćaju paušalno.
U zadnje vrijeme analize su ti promašaj do promašaja, da ti se nije razbila ona šalica u koju si prije gledao ova nova ti je katastrofa ili je do kave možda je iz Kine pa slabo ostaje taloga pa ti je teško pročitati [lol]
nije dobro.
Daj ti nama lijepo reci jesi plaćen od učinka ili te plaćaju paušalno.
U zadnje vrijeme analize su ti promašaj do promašaja, da ti se nije razbila ona šalica u koju si prije gledao ova nova ti je katastrofa ili je do kave možda je iz Kine pa slabo ostaje taloga pa ti je teško pročitati [lol]
[/quote]
fak, saznao si da vlad radi za strane obavještajne službe? i da mu je cilj srušit hrvatsku burzu kako bi se masoni lakše dokopali naše vode? 🙂
U zadnje vrijeme analize su ti promašaj do promašaja
ovi padobranci što dođu jednom u 6 tjedana olakšat crijeva na temi su mi najjači.
ajmo cijeli stadion:
Vlad, nismo jučer rasli! [tongue]
preokret je bio prespor…
DAX, FTSE i CAC isto napravili lagani preokret iza ručka. Ameri imaju preokret odmah na otvaranju.
ja još uvijek ne mogu postati nikakve slike, poslovni i dalje ima problema?
Vlad pa nije jučer crobex rastao!!!
Nismo jučer, nismo ni danas, ali sudeći prema jačem intenziviranju kupnje pred današnje zatvaranje burze, znali bi sutra dobro potegnuti.
Europa grebe crveno.
Pogrebi pomiriši.
da, isto ko i mi. ali pogledaj intraday graf, trend se preokrenuo.
Europa grebe crveno.
Pogrebi pomiriši.
Bolje da danas što jače zagrebe, jer tada su veće šanse da se sutra zazeleni.