Upravo smo u fazi izravnavanja na 3050.
SCENARIJ 1:
U slučaju flat C obrasca, vrh 4 će pasti između 3180 i 3260.
SCENARIJ 2:
obrnuta, špiglirana slika od jučer. umjesto pozitivnih, negativne blokade. izravnamo se prema gore, ali slabije nego jučer, završimo u plusu oko 1%, i nastavljamo dalje do 3450.
slijede grafovi kad ugrabim vremena.
Prije nekoliko dana prodao sam INU po 2815 i usao u IGH i INGRU (zaradio 20-tak %). Od danas sam opet sam u INI i to zato sto mislim da ce MOL danas povecati cijenu iz ponude. Mislim da ce se to dogoditi pred kraj trgovanja (14-15h) ako se uopce dogodi. Pozdrav!
Trenutno popunjavamo gap…
O tome i ja razmišljam ali me muči (ne znam [wink]), zar to nije bio onaj breakaway gap koji se ne treba baš uvijek popuniti ……….
kombinacija ewt i klasične TA je jako moćna.
javno zahvaljujem cromanu: zahvaljujući njemu počeo sam "kopati" po ewt-u.
klasična TA (formacije) sužava broj mogućih varijanti ewt razvoja i omogućava brzo i precizno izračunavanje targeta.
ne mogu postati grafove. izgleda da su na poslovnom zeznuli nešto sa javascriptom… kak vama drugima ide upload?
Nekaj ne radi! Htio sam dat stotku vladu za zahvalu cromanu, ali nemrem pomaknut slider. Je, ewt + ta classic rasturaju!!!
Ne bi se štel mešat, ali o čemu vi pričate kolege,..
Moja analiza po BSČ ( bože sačuvaj metodi) kaže kad padne prva banka u EU vrh trokuta će biti okrenut naopako a imat će tendenciju ubrzanja brzinom savjetlosti. Crobex će se u tim uvjetima ponašati nestabilno sa nula crta obrane. Targeti u tom slučaju biti će na nekoliko razina a sve one će biti jako blizu. Tko čita neka razumije
[thumbsup]
Nekaj ne radi! Htio sam dat stotku vladu za zahvalu cromanu, ali nemrem pomaknut slider. Je, ewt + ta classic rasturaju!!!
Ispravak: u Mozili ne ide, u IE ide, a i naslovnica mi u Mozili nije dinamična – administratori su nadam se to primjetili!
Ne bi se štel mešat, ali o čemu vi pričate kolege,..
Moja analiza po BSČ ( bože sačuvaj metodi) kaže kad padne prva banka u EU vrh trokuta će biti okrenut naopako a imat će tendenciju ubrzanja brzinom savjetlosti. Crobex će se u tim uvjetima ponašati nestabilno sa nula crta obrane. Targeti u tom slučaju biti će na nekoliko razina a sve one će biti jako blizu. Tko čita neka razumije
[thumbsup]
Haha, svasta!
danas je pad na većem volumenu (123 mkn redovni promet) nego jučerašnj rast (93 mkn redovnog prometa.
nije dobro.