Dobar dan! Otvoreno zahvaljujem kolegi Vladu,Cromanu,MMM,Dixi-u i svimo ostalima koje nisam naveo,a pridonjeli su ovoj temi.Konkrentno g.Vlad mi je pomogao jer sam mu vjerovao na analizama i izašao na vrijeme te posljednjih dana ponovno ušao u dionice i spasio dio portfelja.
a kolko je tek onih u kešu potaknuti vladovim analizama o targetu 1 2 3 pa su šortali ili koji čekaju dan okreta trenda, crobex na 2800 il da se ukaže ponovo gospa u međugorju!
a ovaj rast su zaobišli jerbo je lažan, nisu formirani pravi obrasci il ne znam što – na njemu sigurno niko nije zaradio nit neće jer ide to još niže, mora, tako graf kaže! [smiley]
nekima će pak graf reć da uđu na 3500, tako da već postoji neko ko će to dić i više dok dugoročni stalno kupuju jer su im sve cijene trenutno dobre bile 10-20-50% veće il manje!
a ako padnemo barem znam da će neki nastavit svoj ego trip! [cool]
živjela psihologija, tehnička, a ponajviše fundamenti! [thumbsup]
Puno nezahvalnosti ima ovde na poslovnom forumu.
Pratio sam nekih vrednih TA ljudi ovde na poslovnom i vise njih je nestalo (prestalo pisat) a jedan dan ce i vlad to uciniti(ako je pametan)
svi dobri nestanu polako…. [undecid]
a ti ces nastavit zujat…wunder … i….. wonder where they are…
cromane…
moze neka projekcija za ATPL ili crobex?
hvala kolega evogaopet.
Da smo to probili čekala bi nas jaka potpora od fibonnacia na 61,8%, na cca 2760.
Fibonnaci je kralj. [smiley]
@drevil
@abu ali
obračun kod EWT korala? ajmo svi analize na sunce, možda nešto zajedno i zaključimo… [thumbsup] a možda nam se priključe i velki igrači, Croman i Vlad…
ja sam noćas radio EWT analizu do 4 ujutro, došao sam na posao ko zombi… al tolko mi se gadi taj Elliott i tolko mi neda mira zadnjih par mjeseci, da sam odlučio uletit…
moja verzija: od početka ZSE cca 1990 do 2007 prvi mega val na gore, valovi nižeg reda cca 4 godine, slično ko i ameri (ameri imaju 4,5). sada smo u A valu prve korekcije, za koju pretpostavljam da će biti kompresirana i flat. U tom A valu smo na samom rubu da odradimo 3. val od 5 (prvi val 15.04). nakon oporavka od pravog dna u 5.tom valu, čeka nas flat C, i bit će doslovno flat, 3-4 godine flat-liner života na crobexu.
osim ako sljedeće godine ne uletimo u EU i to opet proizvede fluktuacije.
tu sam sad htio ubaciti onaj smajli koji moli i nada se, al nisam ga uspio naći.
Moram ovaj gore obrazac još potvrditi sa metodom analize ciklusa, ali to je ogroman posao, tako da će trebati par dana.
nisam uspio shvatit sve što si rekao, ipak sam ja početnik glede EWT-a, ali kasnije ću se potruditi rauzumjeti… pogledat ću postove unazad, tvoje rasprave sa cromanom, pa kad skužim, odgovorit ću ti.
Koliko će ovo potrajati i kako će završiti ne znam, ali barem sada lijepo izgleda.
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
http://finance.yahoo.com/indices?e=futures
nemoj tako wunder tehnička je rekla da to ide na 2600
nadam se da vlad nije ostavio svoje podatke kolegama koji čekaju tu razinu
po mojoj odokativnoj tehničkoj analizi a koju cu staviti na forum crobex u naletu ide ohoho
hvala i pozdrav maloj druzbi tehničara (tj medvjeda)
Isprika za moj prethodni post, pod stavkom 1 trebalo je stajati ovo
ovakvu euforiju na ekranu nikad nisam doživio.
a vidim da se vrlo brzo prenijela na forum.
dobro je to, dobro.
krajnje kratkoročno:
u ponedjeljak treba vidjeti hoće li barba gornji boll biti u akciji.
zločesti jedan barba.
a nije ni senilan: samo jednom od deset puta kada bi trebao djelovati zaboravi na akciju.
kratkoročno/srednjoročno:
već je rečeno da stvorene formacije propadaju u slučaju proboja razine ca 3450.
u tom slučaju nastaje mogućnost (ne i izvjesnost) formiranja obrnutog handsa.
dugoročno
formacije u formiranju pod budnom su paskom opservatora.