P/E ratio u Europi je ispod 10 danas. Ko god se imalo kuzi mislim da je pametnom dosta. A po TA bojim se da nije dno još ni tako blizu.
Moje mišljenje bez uvrede nekima
FA kaze kupuj kaskadno, a TA tu ima ocito vecih majstora ali milim da se svi opcenito slazemo du bu dole
mislim da je najveći problem nesporazuma na forumu i davanja aseva taj što se poznavaoci TA analiza koriste neodređenim terminima npr.kratkoročno, dugoročno, još malo,… Da li je to za par dana, tjedana, mjeseci,… pa opet izrazi 2. target – vjerojatno nakon nekog odbijenca od prvog targeta, a ne samo soto dole itd.
zato molim davatelje ta prognoza da se izraze malo preciznije pa ćemo znat sami odlučit o ulasku u dionice odnosno izlasku. a za to je potrebno što više grafova i rasprava o njima
@Dixi
Da li je to Elwave nacrtao? Mozes staviti da izvrti pa priljepit na forum samo ovaj treci val jer ne moze biti impuls s obzirom da mu val 4 ulazi unutar 2 vala. Trebao bi biti dupli zigzag, odn zigzag i extended flat i to truncated.
evo samo treći C val na linijskom grafu, nema preklapanja valova.Ne Tvrdim da je sigurno impulsni, uvijete ispunjavaju i neki drugi patterni npr. exp triangle5
pročitati, poželjno uz komentare
http://www.seebiz.eu/hr/burze/kriza-u-cetiri-prizora,25359.html
jdpl na 2. targetu.
još jedna suluda prognoza se, na žalost, ostvarila.
jdpl na 2. targetu.
još jedna suluda prognoza se, na žalost, ostvarila.
Koli je slijedeći target.
Care !
današnje kretanje vrijednosti indeksa i volumena trgovanja pokazuje da ovo nije dan preokreta…
niti jedan poznati obrazac preokreta ne uklapa se u ovu sliku.