Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

svarci moze graf dlkv
hvala.
usput ako moze ina ht vdkt ernt.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

evo, švarcijev 5. glas.
znam da loše prognoze mogu uznemiriti i zato gibam.

kao pokazatelj da švarci govori neistinu prilažem graf atpl od 09.06.
tu je ucrtan H&S, primaran u odnosu na sve kasnije formacije.
pogrešno je bilo što sam mislio da je dno bilo na ca 2270,krajem 7. mjeseca, uz odstupanje od ca 4%.
na žalost, nije.
1. target je dostignut tek prošlog tjedna.

p.s.
bit ću dostupan na pm svim nikovima starijim od 01.08.2008. koji nisu braun i blizanci,hugo i blizanci, cakani i kind.

Ajde ajde… a što je bilo kad je odskočila po izvješću na 2500? Onda si reko sorry da je šampon odrađen zapravo već prije ali da si tek kasnije skužio i da si zato fulo. Onda si pak prognozirao 2700 nakon toga kao obrnuti šampon, a sad je tu di je. Od svake tvoje prognoze događa se upravo suprotno. Nemoj da sad idem tražiti te postove, a slao si ih čak na topic.

I'LL BE BACK

@sančo
Na ulaz su me navodili kvalitetni tekstovi s ATPL koji su po mojoj procijeni dobri i potkrijepljeni argumentima, i jedini razlog zašto nisam ušao u tako kvalitetnu dionicu je Vlad!
Ht , Atpl i FMPR su jedine dionice koje pratim, a još uvijek čekam zahvaljujujući vladu!

Nevjerovatno da netko može javno zatražiti da netko s fascinantim postotkom uspješng predviđanja napusti forum! To mogu samo oni koji ne žele da manje upućeni dobiju kvalitetni informaciju!

evo, švarcijev 5. glas.

pogrešno je bilo što sam mislio da je dno bilo na ca 2270,krajem 7. mjeseca, uz odstupanje od ca 4%.
na žalost, nije.

p.s.
bit ću dostupan na pm svim nikovima starijim od 01.08.2008. koji nisu braun i blizanci,hugo i blizanci, cakani i kind.

Ajde ajde… a što je bilo kad je odskočila po izvješću na 2500? Onda si reko sorry da je šampon odrađen zapravo već prije ali da si tek kasnije skužio i da si zato fulo. Onda si pak prognozirao 2700 nakon toga kao obrnuti šampon, a sad je tu di je. Od svake tvoje prognoze događa se upravo suprotno. Nemoj da sad idem tražiti te postove, a slao si ih čak na topic.
[/quote]
još samo, samo ovo, jer očito ništa ne razumiješ.
maloprije sam rekao da su prognoze o odlasku na 2700 bile temeljene na pretpostavci da je dno bilo na 2270.
na temelju takve krive pretpostavke prognozirao sam 2700 i fulao.
ako ove 2 rečenice ne možeš razumjeti, onda stvarno sori
[bye]

želim ti da ne znaš onoliko koliko i ja…
nemaš pojma koliko ti dobro želim… [bye]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

evo ja samo želim javno dati podršku vladi ,evo pratim ga već 6mj,i pročitao sam svaki njegov post od tada,svaki dan,i mogu vam reći da sam dosta naučio od njega,evo malo parodije,ja mislim da će zbog vlada i njegovih navlakuša i amerikanci dotaket dno bunara,a štaćete kad je čovjek utjecajan

@vlad – našao sam tu tvoju akciju-reakciju kojom tražiš targete, zanimljivo.
Rekao bi da će stimat prvi targeti vjerojatno, ali onda stiže lova od INE.

ufff, kakvo plašenje znanjem…………..
uvaženi kolega vlad, jel da skurim ove knjige koje sam skupio ili što?

malo me strah nakon ove vaše tvrdnje

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Na Adrisu se za sada ponavlja priča iz 2005. godine. Nagli rast, pa pad, i smirivanje (istitravanje) gdje je svaka sljedeća amplituda sve manja. Tu lagano počinje ponovna akumulacija većih ulagača i onda formiranje c&h uzorka (ili š&d po hrvatskom). Kako se opet amplitude smanjuju a dolazi i do rasta prometa smatram da smo vrlo blizu dnu šalice i da nam predstoji smirivanje situacije i onda lagani, pa sve brži rast prema kraju godine. U oba slučaja je dosta izražena divergencija na MACD-u.

evo, švarcijev 5. glas.

na žalost, nije.

p.s.

… zaista mi je žao što ste donijeli takvu odluku. Kao što sam već jednom navela, za mene su Vaši postovi bili vrlo edukativni i razumljivi svakome, pa i početnicima. Međutim, kao što vjerojatno znate iz povijesti, glasnici loših vijesti nisu nikada bili omiljeni koliko god da su bili u pravu.
Moje poštovanje!

Na Adrisu se za sada ponavlja priča iz 2005. godine. Nagli rast, pa pad, i smirivanje (istitravanje) gdje je svaka sljedeća amplituda sve manja. Tu lagano počinje ponovna akumulacija većih ulagača i onda formiranje c&h uzorka (ili š&d po hrvatskom). Kako se opet amplitude smanjuju a dolazi i do rasta prometa smatram da smo vrlo blizu dnu šalice i da nam predstoji smirivanje situacije i onda lagani, pa sve brži rast prema kraju godine. U oba slučaja je dosta izražena divergencija na MACD-u.

Prvo ti je trokut, drugo ti je klin.

Prvo ti je trokut, drugo ti je klin.

Sve je to slično, svaki klin je i trokut.

Evo još i HT-a. Po slici ne bi trebao ispod 265.

INTERVJU
Bošnjak: INA je precijenjena, ali kupuje se njezina budućnost
Autor/izvor: Oriana Ivković Novokmet
ZAGREB – Krajem tjedna u organizaciji Hrvatske udruge financijskih savjetnika održao se seminar «Koliko zaista vrijedi dionica INA?» koji je vodio Slaven Bošnjak, portofolio manager Hrvatskog mirovinskog investicijskog društva. Uz teoretski dio tamo su prezentirane različite tehnike vrednovanja domaće naftne kompanije.

http://www.seebiz.eu/hr/intervjui/bosnjak-ina-je-precijenjena%2c-ali-kupuje-se-njezina-buducnost,25098.html

New Report

Close