molim obratiti pažnju na cijenu JDPL-R-A OD 310 KUNA koju sam postaliva prije par dana
moram se sama hvaliti kada me nitko ne hvali hvala hvala [cry]
ja glasam za vlada i cromana treba što više grafova pa ljudi neka izaberu ono šta im paše
dečki su odlični nisam za odustajanje kad bi ja znala tako crtati grafove pa nitko me nebi mogao izbaciti iz takta kome smeta neka nečita
eto prognoze za ht
usput danas bi HT MOGAO DO 274,50 A U ponjedjeljak bi mogao doći do 280
a be ljudi oće amerikanci da riješe tog LJIMANA ili da ja pošaljem svoje da riješe probljem
ovaj mali rast u prvih pol sata mi je extra sumnjiv.
nije to to, čini mi se.
Kako forum doživljavam kao razmjenu razmišljanja, uključujem se … (moram još učiti…)
nije to to, čini mi se.
potpisujem, naime obrat bi trebao izgledati nešto drugačije… na početku dana veći pad, te zatim puno veći rast. Ovo mi izgleda kao bull trap…
nije to to, čini mi se.
Treba uzeti u obzir da su HT i INA taknuli dno.
Kako forum doživljavam kao razmjenu razmišljanja, uključujem se … (moram još učiti…)
nije to to, čini mi se.
potpisujem, naime obrat bi trebao izgledati nešto drugačije… na početku dana veći pad, te zatim puno veći rast. Ovo mi izgleda kao bull trap…
[/quote]
A zašto bi to trebalo baš tako izgledati? Zato što je prošli put u travnju bilo tako? Argumenti? Pa ako svi očekuju oporavak u drugoj polovici dana, onda će svi početi kupovati ranije… što će logično dovesti do toga da oporavak počne ranije, tj. odmah. Zato sam već prije otvaranja bio 100% siguran da će oporavak – ako ga uopće još bude (!?-) početi odmah u prvim minutama. To je bar logično.
Croman, kakve su tvoje analize? Ima li promjena?
kratki odgovor(trgovanje na svedskoj burzi je u pogonu)
Ako Crobex ne ide narednih dan(dva) ispod jucerasnjeg najnizeg nivoa, postoji mogucnost za manji odbijanac na gore ..to jest rast
za sada sve po planu
sretno
Ne skida se sa aska i vidi se da su kupci zainteresirani na jučerašnjim minimalnim
razinama, prodaje za sad nema ……. dobro govori croman još mora proć dan dva da
se vidi jel došlo do odbijanca….
Ovo je za malo manje vične tehničare. Dakle, kako prepoznati najavu preokreta trenda? Kao na priloženoj slici, od točke 1. do točke 3.
Ako Crobex ne ide narednih dan (dva) ispod jucerasnjeg najnizeg nivoa, postoji mogucnost za manji odbijanac na gore ..to jest rast
za sada sve po planu
sretno
a ako ode ispod?
kako sam na poslu, ne mogu stalno pratiti forum, pa sorry na (zakašnjelim) odgovorima…
A zašto bi to trebalo baš tako izgledati? Zato što je prošli put u travnju bilo tako? Argumenti? Pa ako svi očekuju oporavak u drugoj polovici dana, onda će svi početi kupovati ranije… što će logično dovesti do toga da oporavak počne ranije, tj. odmah. Zato sam već prije otvaranja bio 100% siguran da će oporavak – ako ga uopće još bude (!?-) početi odmah u prvim minutama. To je bar logično.
Stari lisac K. u svojoj knjizi kaže da obično burza ne ide kako očekuje većina publike (Psihologija burze), a većina publike nesumljivo očekuje odbijanac. Ne kažem da ne možemo danas biti pozitivni, ali ja ću pričekati sigurniji signal za kupnju.