rijetko se javljam jer me neko tu mrzi pa sam odlucio da pokupim koji 1% samo da vas upozorim sto sam juce i napravio.Tipkamo se opet koji put,pazite se margina
evo ti 100, da ne mislis da te svi mrze…
sto si pisao jucer?
jdpl-blokada na 362.
target bio 365.
na različitim dionicama DANAS vidljivi targeti neće se dostignuti u isto vrijeme.
na nakima ću SIGURNO fulati.
što kažeš, Vlad? oko 90 mil. promet dionicama, pad oko 3 %?
grebemo dno prija barem kratkotrajnog odbijanca.
odbijanac sutra?
nije isključeno, ali ni sigurno.
jel utorak opet najprikladniji dan za dno i okret?
to si i ja racunam..
ali bi moglo biti i sutra, iako sumnjam, pon ili uto.
jedino je pitanje, hoce li biti odbijanca i kakvog?
[smiley]
bez mirovinaca nema jakog odbijanca.
oni strpljivo kupuju već danima, prolaze i blok transakcije zadnjih tjedan-dva na većini kvalitetnijih dionica…
to si i ja racunam..
ali bi moglo biti i sutra, iako sumnjam, pon ili uto.
jedino je pitanje, hoce li biti odbijanca i kakvog?
[smiley]
[/quote]
pa si zato dao 1%? [rolleyes]
nekak bi rađe početak tjedna da euforija od odbijanca potraje, prek vikenda ćemo se ohladit [lol]
Koliko OMF su blizu limita dok ne prodaju INU ?
Doduše s padom cijena dionica imaju više prostora. OMF IMHO ne mogu i neće radit odbijanac dok ne
ode INA.
o ovom H&S 1. targetu pišem već 3 mjeseca…
O krivom H&S pričaš… al taj tvoj smo (skoro) odradili, sad možemo o onom većem, sa targetom na 2500?
uopće nisam uvrijeđen, ni najmanje.
i ne odgovaram u stilu šveđanina direktnim uvredama nego prihavćam igru i podbadanje.
nikada nisam rekao "odlazim s foruma" i onda se vraćao barem dvadesetak puta.
ako se skupi 5 preplašenih glasova, idem.
ireverzibilna akcija.
[/quote]
Dobro je dobiti potvrdenje "da svedanina" niste primili u svoje drustvo…
Vjerovatno bi me i Srbijanci prije primili i vise respektirali nego vi fantasticni Hrvati
(govorim u smislu svedana…sto sam porijeklom Hrvat ne igra ulogu na ovome forumu… dobro znati jednog dana)
evo jedna "stara" analiza Nasdaqa od 09092008 (oni na blogu su je imali) …> privitak
Vlad…koliko da se ti pravis ..ti si amater..ali i amater izmedu neznalaca postaje profesionalac
pozdravlja
Croman/svedanin
ps ja se niti vracam niti idem…i imas moj 4 glas
Posto niko ne odgovara na post stavljen na Trziste Kapitala Srbija postavljam text ovde:
Gde bi mogao skinuti podatke o Srbijanskoj burzi i dionicama te burze(za Srbijansku burzu znam…zelim doznat ako ima drugo mjesto za dobivanje podataka) .
Dali se gore navedeno moze skidati sa Blomberga i moguci link za to
Hvala unapred