Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma ništa se ja ne vrijeđam. ali, clanak je prenesen sa druge stranice kao sto monitor prenosi clanke sa druge stranice ili kao uostalom bilo koji portal. mozda si mogao pogledati izvornu, mozda je izvorna bloomberg npr..
no nije u tome stvar, nego npr kad bilo koji matematicar ili znanstvenik dodje do nekog racuna ili teorije, ako je ona dobra bez obzira koliko je on nepoznat ili cak i da je objavi na toj stranici sa wellness-om, bit ce prihvacena jer ostali razumiju o cemu se radi i preopznati ce njeno znacenje.
ali na ovom forumu nazalost nema nikoga da komentira sam clanak i kaze pa dobro ima nesto u tome ili to je totalna glupost, nego se mora spominjati wellness.
tko god je studirao neki malo tezi faks; fer, fsb, fizika itd. da se zaista morao potruditi za neki ispit, zna da ono sto njemu treba nije na sarenoj stranici u flashu nego zna biti i karirana pozadina i comic sans font.
ovdje nema zapravo nikoga ko zna nesto vise, samo se salju neke statistike, podaci, prepucava … val 5 je ovaj, val 3 je onaj itd. ali to je sve u skladu sa nadrilijecnistvom na ovom forumu u koje se uostalom ne zelim petljati.

If you go to bed with an itchy ass, you wake up with smelly fingers.

Igrate se vi i dalje sa ovom BRA analizom…nego ..upravo je na CNBC-u bila tehnička analiza cijene nafte, kaže " tehničar " ,slijedeći tjedan bi mogli dotaknuti 98-99 USD.
Ajd da vidimo jel bio u pravu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Igrate se vi i dalje sa ovom BRA analizom…nego ..upravo je na CNBC-u bila tehnička analiza cijene nafte, kaže " tehničar " ,slijedeći tjedan bi mogli dotaknuti 98-99 USD.

Ne ide to ispod 100

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

molim lijepo (plaćam kavu) ima li tko tabelu kretanje cijene goriva u RH od 01.01.2008 do sad

nisam dostojan da uniđem u krug prijatelja vaš nego samo recite riječi ozdraviće minus moj

@MMM
Da se vratim na tvoj EWT graf Crobexa, nisi oznacio valove, na koju cjelokupnu formaciju si mislio. Mozes li oznaciti i medjuvalove?

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

@Abu

čovječe, jel ti uopće spavaš?

A što se tiče EWT grafa Crobexa, najprije slijedi sivu crtu. Ona definira bear market, i lomi se na prijelazu valova od 1 do 5. Zadnji, 5. val je razrađen na podvalove (zeleno). Potom, samo slijedi lomove zelene crte i uočiti ćeš valove. Na kraju je zadnji val razrađen na njegove podvalove. Tako da na kraju imaš definirane tri razine valova bear marketa, onako kako stvari sada izgledaju.

S obzirom da je pad iz svibnja i rujna prošle godine približno iste dubine, irelevantno je krećeš li po CROX-u od svibnja ili po Crobexu od rujna (reminiscencija na GERONIMOVU primjedbu).

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

A prognoza za Crobex je…?

dioki

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@MMM
Ne, samo analiziram EWT [lol] .
Znaci po tebi je ovo 5 val od impulsa? I sta dalje, gore pa dole ili samo gore? Ako je po onome sto si sivo napisao po tebi je formacija gotova? Ako je tako, gdje ti je ABC? I kako moze slijediti rast nakon jednog motive vala?

@Abu

Točno, ovo bi trebao biti 5. impulsni od beara. Nakon najegova dovršetka (ako to nešto ne poremeti narednih par mjeseci), trebali bimo uću u bull market, a to znači, započeti s impulsnim od bull-a. ABC je korektivna formaicja. Za bear je to rastuće, a za bull padajuće. S obzirom da smo sada u petom impulsnom, koji je padajući, logično, nema ABC formacije. Bilo ju je ranije u 2. i 4. valu. I biti će je opet u 2. i 4. valu bull-a.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Znaci hoces reci da prelazimo iz bulla u bear i ponocvno u bull pomocu impulsne (5) formacije, znaci da od vrha na 5500 do dna koji ce uslijediti je veliki impulsni i nakon toga ponovo ide veliki bull?

ode to i nize…
ciato sam prije 2 mjeseca analizu Goldman sachsa da ocekuju naftu na 20 dolara za nekioliko godina…
nemam pojam zasto su to napisali ali je clanak bi jako malen.
maleni clanci su znakoviti…

New Report

Close