Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čitam ovdje različite komentare ebete metode pa bih samo ponovio jednu važnu konstataciju, izrečenu/napisanu prije par mjeseci…

nitko, ali baš nitko ne može biti potupno siguran u ispravnost/konačnost uočenog obrasca, kako u fazi rasta, tako i pada.
temeljni razlog je sljedeći (navest ću slučaj pada).
nakon uočenog posljednjeg vrha/maximuma (koji se vremenski razlikuje kod grobija i croxa) slijedi korekcija.
čak i ako se uspije detektirati velika/značajna korekcija A-B-C (npr.tipa 5-3-5), ne postoji garancija da je to i konačna korekcija. naime, na nju se može nastaviti niz (dakle, 5-3-5-3-5), što bi značilo da je niz 5-3-5samo dio vala A, a ne ukupna korekcija A-B-C.

teoretski, tako se može i do vrijednosti indeksa/dionice u iznosu 0(nula) bodova/kuna

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

čitam ovdje različite komentare ebete metode pa bih samo ponovio jednu važnu konstataciju, izrečenu/napisanu prije par mjeseci…

nitko, ali baš nitko ne može biti potupno siguran u ispravnost/konačnost uočenog obrasca, kako u fazi rasta, tako i pada.
nakon uočenog posljednjeg vrha/maximuma (koji se vremenski razlikuje kod grobija i croxa) slijedi korekcija.
čak i ako se uspije detektirati velika/značajna korekcija A-B-C (npr.tipa 5-3-5), ne postoji garancija da je to i konačna korekcija. naime, na nju se može nastaviti niz (dakle, 5-3-5-3-5), što bi značilo da je niz 5-3-5samo dio vala A, a ne ukupna korekcija A-B-C.

teoretski, tako se može i do vrijednosti indeksa/dionice u iznosu 0(nula) bodova/kuna

Sve više mi sličiš na Slavena Bilića….

Evo jedna zanimljiva knjiga o TA…

Vaš link

Vaš link

Izvolite….
Potrudio se i ja malo….uživajte.

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

Pitanjce za cijenjene tehničare…

Dow 11768 trenutno..

Da li netko od kolega redovitije analizira, i da li je po tim analizama granica od 12 000 signal uzleta prema većim visinama…unaprijed hvala

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Evo jos jedne zanimljivosti koju sam uocio.Na CROXU dno u cetvrtak je na punom visem nivou nego kada je pao u 7 mjesecu.

3.07. 2008 dno 1808 bodova CROX
28.08.2008 dno 1850 bodova CROX

3.07.2008 dno 3459 bodova CROBEX
28.08.2008 dno 3447 bodova CROBEX

prilazem i slicice

ok.
sad sam siguran da slijedi oporavak.
thx geronimo…
krece nesto lijepoga…

iskerno sam se stvarno cudio zasto toliko ekipe brije na pad kad je meni tako ocito bilo da slijedi oporavak…
[thumbsup]

Pitanjce za cijenjene tehničare…

Dow 11768 trenutno..

Da li netko od kolega redovitije analizira, i da li je po tim analizama granica od 12 000 signal uzleta prema većim visinama…unaprijed hvala

Onako na prvu loptu vjerojatno je to granica okreta…….nemojmo zaboravit da dolazi
3q i opet zbrajanje gubitaka financijaša…..

@Artu
Zatrpavamo temu ali ajde, ja sam na ovo odgovorio. Nadam se da je sad jasno?

mmm
3. val ne mora biti najduži.

Vlad: Ako smo suglasni da se radi o ber marketu, onda 3. val MORA biti najveći.
[/quote]

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Vaš link

Izvolite….

[/quote]

Vidim da pola ljudi se ne snalazi sa spajanjem RAR fileova.
Skinite sve dijelove RAR-a 1-6 i kliknite desnim klikom na extract file here na PART 1.
I knjiga je odrarana.

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

Vaš link

Izvolite….

[/quote]

Vidim da pola ljudi se ne snalazi sa spajanjem RAR fileova.
Skinite sve dijelove RAR-a 1-6 i kliknite desnim klikom na extract file here na PART 1.
I knjiga je odrarana.
[/quote]

Da,samo prvo moraju imati winrar instaliran.
Kome treba nek se javi

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Sve više mi sličiš na Slavena Bilića….
[/quote]
a što tebi u napisanom smeta?

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

DJI – kako je upravo završeno trovanje:

Dow Jones Industrial Average
Last Trade: $11,515.95 USD
-27.60 (-0.24%)

Trade Time: 09:02 PM BST
Prev Close: $11,543.55
Day’s Range: $11,471.90 – $11,790.17
52-week Range: $10,827.71 – $14,198.10
Volume: 1,727,869
Avg. Volume: 1,446,622

Exchange: Dow Jones indexes

Ključna granica formirana je na oko 11800 bodova. Njeno probijanje značilo bi stabilniji rast. Do tada ostaje činjenica da je maksimum u ovom valu dosegnut početkom kolovoza. A uz negativan ishod s natprosječnim prometom, to je i dalje malo vjerojatno.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

New Report

Close