Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A za strucnjake koji dijele jedinice evo jedna slicica.
S obzirom da njima nije bitno zasto su dali jedinicu nije niti meni bitno da objasnim graf.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

MMM, 3 val ne smije biti NAJKRACI, procitaj jos jednom EWT pravila

Abu: Diskusija je u ovom slučaju totalno bespredmetna. Od četiri do sada odrađena vala – treći mora biti najveći. Amen.

A sada ću sam sebi dati jedinicu da preduhitrim sve ostale. Napravio sam si drugi nick.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

@MMM
Imas pravo, necu niti ja raspravljati, evo ulomak iz Elliota
"Lesson 4: Motive Waves
Motive waves subdivide into five waves with certain characteristics and always move in the same direction as the trend of one larger degree. They are straightforward and relatively easy to recognize and interpret.
….
Elliott further discovered that in price terms, wave 3 is often the longest and never the shortest among the three actionary waves (1, 3 and 5) of a motive wave. As long as wave 3 undergoes a greater percentage movement than either wave 1 or 5, this rule is satisfied. It almost always holds on an arithmetic basis as well. There are two types of motive waves: impulses and diagonal triangles."

A sada ću sam sebi dati jedinicu da preduhitrim sve ostale. Napravio sam si drugi nick.

e ovo me toliko nasmijalo da sam ti odma morao dati stotku … pa ti sada malo kvarim prosjek [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

@ Abu

Ako su 98. i 99. nakon tocke C dolazili oporavci, zasto onda sada nakon tocke C ide daljnji pad?

ewt pravila su jasna ko dan, ne trebas ih postat
problem je kad neki prolistaju par stranica kojekakvih ewt primjera iz proslosti i onda to na silu ubace u svoje grafove samo da imaju kaj lijepit po forumu

skoro obojica ste u pravu samo još to niste skužili

@markko
Nakon tocke C ce slijediti oporavak ali mislim da jos nije zavrsena, Crobex nisam jos do kraja analizirao, samo sam pustio Elwave. Graf zapravo nesto drugo (povezano sa C) pokazuje ali nije bitno, INA je prodana i sad ce brdo para pljusnuti na Crobex, zar ne?

PS. Ovo pitanje nije upuceno tebi

EWT analiza ATPL

Na čemu temeljite zig-zag, odnosno flat formaciju u prezentiranom ciklusu, kolega?
[/quote]
A mozete li mi reci na osnovu cega ne bih temeljio?

Temelji ju na tome što želi kupiti jeftinije [cool]

Ako su Supercycle: a few years to a few decades; Cycle: one year to a few years; Primary: a few months to a couple of years (da pricamo o istim valovima, s obzirom na razinu termina koja i nije tako bitna, mislim da se na forumu uglavnom rangira kao ciklus ono sto cu iznijeti kao superciklus), onda slijedece ewt mogucnosti sadasnjeg trenutka zadovoljavaju rules, ali ne nuzno i sve guidlines:
– silazni primarni 5 cikličkog C, slijedi primarni 1 cikličkog I supercikličkog (V)
– silazni primarni 3 cikličkog C, slijedi primarni 4 cikličkog C supercikličkog (IV)
– silazni primarni 1 cikličkog C,slijedi primarni 2 cikličkog C supercikličkog (IV)
– silazni primarni 5 cikličkog 5 supercikličkog (A)
prva je meni najdraza, ostale sam također dobio brojanjem na prstiće, mislim da su skoro sve također pojavile na forumu od raznih autora zadnjih tjedan-dva, ako imate argumente za izbaciti neku od njih, super:)

Crobex

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

New Report

Close