Analizirao sam omjer prodaje i kupnje .Naizgled nevažan podatak.
LKPC 1,79
LKRI 9,33
Dobit po dionici potiče na kupnju LKPC
Poljoprivreda
DKVS 0,98 Veća kupnja od prodaje.Dobit raste,a buk mali.
AGMM 3,22
Prerađivačka industrija
PTKM 2,24
FNVC 0,54
LURA 1,14
KOEI l,94
Brodari
TNPL 1,82
Građevinari
INDG 2,23
Trgovina
AUHR l,86
Todex
TISK 2,89
Usluge
JDGT 1,72
Fantomski holdinzi
LCDS 2,98
Turisti
LRH 1,79
A neki tvrde da u Hrvatskoj fundamenti ne djeluju.I te kako djeluju.I buk i dobit i perspektiva i
preuzimanja i veliki dividendni prinos..Svaka se nalazi na vrhu točno radi određenog razloga.Ali i na dnu neke druge zbog istih razloga,normalno ,ali zbog lošijih pokazatelja.
dobar ti je porfelj, jedino ćeš s tim finvestom loše proći ( takav imam osjećaj ), a ni jdgt baš ne bih volio imati u porfelju, lusidus ima veliku vrijednost jer je tamo jako andabak, a za đakovštinu nisam siguran ( možda bi ti bila bolja pivk )
[thumbsup]
što se tiče omjera odnosa kupnje i prodaje tu bi ti moj prijatelj db rekao da je to nevažan podatak ( koji te može zavesti )
nabrzinken, bez pomnijeg pregleda…
čak i u slučaju pogrešnog označavanja nekih vrhova, vidi se da ukupna korekcija nije dovršena.
mmm
3. val ne mora biti najduži.
Vlad: To je jedno od tri sveta pisma Elliotta!
mmm
a kak ti uopće znaš što sam odgovorio GERONIMU kad ni ja još ne vidim?
mmm
Vlad: Ako smo suglasni da se radi o ber marketu, onda 3. val MORA biti najveći.
Sančo,ovo nije moj portfelj nego najnpovoljniji omjeri kupnj i prodaje na ZSE po pojedinim sektorima.Najgore nisam htio izbaciti da me vlasnici ne proklinju.Činjenica je da tko
ima ovaj portfelj ima šansu dobro proći.To su dionice koje su u ovom trenutku u žiži interesa investitora.
Imaš prvavo da bi samo po ovom pokazatelju mogli napraviti dobar portfelj.Međutim,nikome ne bih preporučao da samo na temelju tog podatka ulazi u kupnju.Ipak FA prije,pa ako i ona potvrdi da je
to dobar posao ,tek tada AKCIJA!
molila bih kolegu lopinu da iznese svoje viđenje za tnpl. do koje razine to može rasti?
kolega MMM svi koji smo vam na listi prijatelja si vidimo međusobno postove prije nego se odmoderiraju ….nema nikakve urote.
naslov s preporukom
Aktivnost investitora u kolovozu svedena na minimum
Autor/izvor: Mario Gatara
ZAGREB – Činjenica da se CROBEX ipak nije uspio zadržati iznad razine podrške od 3.500 bodova, skliznuvši do najniže razine od druge polovice travnja, nije i jedina loša vijest iz kolovoza, koji bi mnogi investitori najradije što prije – zaboravili.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/aktivnost-investitora-u-kolovozu-svedena-na-minimum,23998.html