Ako uspije kacenje privitka evo jedan pocetnicki ewt dobijen brojanjem na prstice. Ispostovao sam ewt pravila i naputke. Normalno nije jedina moguca varijanta uz postivanje pravila i naputaka: mozda je abc viseg reda, mozda je sada 3 a ne 5 itd. Za predvidjanje trebaju vjerojatno fibonacci i kanali ali ne vjerujem onom sto mi izlazi van, vjerojatno nesto krivo radim, moram jos uciti. Volumene nisam bas gledao, znanje skupljam s neta a ne iz knjiga, uglavnom svugdje slabo o volumenima u ewt-u.
Bicu vam zahvalan na kritikama, ispravkama, objasnjenjima itd.
Ak se sjećate one reklamice računalnih analiza "Signali biz" tu sa desne strane, evo ja platio za
par dionica prema ponudi prije par dana da ih još malo izvidim jer sam ih već imo prvi mjesec.
No ne dobivam više nikakve signale, zovem ih na telefon a on isključen na meilove ne odgovaraju.
Izgleda da su me maznuli za gajbu piva zato OPREZ NE PLAČAJTE NIŠTA dok se ne sazna da nisu
možda zdimili. Nemrem vjerovat………………
ali si dobio jedno novo iskustvo [lol]
koliko su naplacivali?
Bojim se da si u krivu, najprije ćemo malo gore da se navlakači iskrcaju a onda ćemo opet dolje da se ukrcaju
Tako mi barem govori moja ženska intuicija, jel se tako kaže [rolleyes]
Imam ja tu i neke grafove koji mi to govore ali se bojim da ćete me napasti
Tehnički aspekt zbivanja u Americi:
Velika revizija stope rasta GDP-a izgleda neće polučiti (na prvi mah) očekivane rezultate. Zadnjih 2-3 sata indeksi osciliraju uz neveliki promet. Primjerice na DJIA, protrgovano je (do sada) tek nešto više od polovice uobičajenog prometa. Očit je strah kupaca, a na putu im se (primjerice kod Nasdaqa) ispriječio i 200-dnevni prosjek cijena.
U prilogu je slika NASDAQ-a s uključenim trenutnim stanjem i opisom perspektive.
Za nas je NASDAQ zanimljiv, jer se prilično usklađeno s njime kreću i DAX i Crobex.
Bilo bi lijepo da ovaj što mi udjeli aša, udjeli svima nama argumentiranu kontra analizu (ako se ne slaže s mojom). Bili bismo svi bogatiji. Ovako će samo još više ljudi pogledati što sam ja to napravio, a neće imati alternative.
Za nas je NASDAQ zanimljiv, jer se prilično usklađeno s njime kreću i DAX i Crobex.
a vidi korelacije sa SPX-om
Ak se sjećate one reklamice računalnih analiza "Signali biz" tu sa desne strane, evo ja platio za
par dionica prema ponudi prije par dana da ih još malo izvidim jer sam ih već imo prvi mjesec.
No ne dobivam više nikakve signale, zovem ih na telefon a on isključen na meilove ne odgovaraju.
Izgleda da su me maznuli za gajbu piva zato OPREZ NE PLAČAJTE NIŠTA dok se ne sazna da nisu
možda zdimili. Nemrem vjerovat………………
ispricavamo se, nasa greska. mijenjali smo lokaciju tel broja u sezoni godisnjih.
pretplata ce vam biti produzena za 30 dana.
Koliko se sjećam Gatara je ukazao na sličnost kretanja Crobexa i S&P 500.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/analiza-crobex-prkosi-losem-globalnom-trendu,20458.html
Koliko se sjećam Gatara je ukazao na sličnost kretanja Crobexa i S&P 500.
http://www.seebiz.eu/hr/burze/analiza-crobex-prkosi-losem-globalnom-trendu,20458.html
[/quote]
možeš preklopiti Crobex i FTSE, DAX, CAC, DJI, … i dobiti ćeš vrlo sličnu sliku (naravno za kraće razdoblje, od recimo godinu-dvije). Kad sam kazao usklađeno onda nisam mislio na tu, opću, banalnu (oprosti, pobjeglo mi) usklađenost – jer je očita. Potrebno je tražiti sličnosti u razlikama (da tako kažem). A tu stvari stoje malo drukčije, ali zato puno šire.
Da ne ostane nedorečeno – o tome se da napisati pristojan diplomski rad, pa je jasno da to sada i ovdje nije uputno. Neka sam stvari rekao kroz dosadašnje pisanje, neke su stvari rekli neki drugi, a ostatak će doći kad ulovim malo vremena. Sorry, sad sam u gužvi.