Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Panteone, mjerit ćemo ovaj pad . Bumo vidjeli , rekli su slijepci.

Ukupna K/P

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

Ukupna K/P

To ništa ne znači. Sa tim omjerom se je uvijek manipuliralo , odnosno stvarao poželjan privid , a uvođenjem skrivenih naloga taj omjer je bezvrijedan.

jel smijem ja?
meni ne treba OHLC.
[lol]

nemas H&S nego enciklopedijski primjer "double topa", a cijena ce upravo tam kam si naznacio..
dolje!

[shocked]
[/quote]

reci, duso?
[kiss]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ukupna K/P

To ništa ne znači. Sa tim omjerom se je uvijek manipuliralo , odnosno stvarao poželjan privid , a uvođenjem skrivenih naloga taj omjer je bezvrijedan.
[/quote]

Slazem se u potpunosti.

@ Mig

Sta kazes na cup and handle?

@ Mig

Sta kazes na cup and handle?

di, na cemu?
na PTKM?

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Ma, jok.
Ono sto si jucer rekao da je double top (a Vlad ignorira).

Ovdje upišite svoj komentar…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Hvala.
I sto sada slijedi?

Ak se sjećate one reklamice računalnih analiza "Signali biz" tu sa desne strane, evo ja platio za
par dionica prema ponudi prije par dana da ih još malo izvidim jer sam ih već imo prvi mjesec.
No ne dobivam više nikakve signale, zovem ih na telefon a on isključen na meilove ne odgovaraju.
Izgleda da su me maznuli za gajbu piva zato OPREZ NE PLAČAJTE NIŠTA dok se ne sazna da nisu
možda zdimili. Nemrem vjerovat………………

ma da? što su stvarno nestali u vidu neuronske mreže?
signali bjež …
[lol]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close