Svaki se put iznova uvjerim kako je povijest najbolja učiteljica……..
Jedini pravi buy signal je bio tamo sredinom travnja kada smo zaronili na 3200 bodova.
Iza toga slijedi sell signal tamo oko 20.05.
I sada čekamo pravi buy….koji će najvjerojatnije doći reprizom onoga potopa od 15.04.
Ko se je držao ovih jednostavnih školskih primjera TA teško da je mogao izgubiti.
Osobno nisam baš bio dosljedan…. tek se učim strpljivosti….ali doći će i to.
Jedini pravi buy signal je bio tamo sredinom travnja kada smo zaronili na 3200 bodova.
I sada čekamo pravi buy….koji će najvjerojatnije doći reprizom onoga potopa od 15.04.
Ko se je držao ovih jednostavnih školskih primjera TA teško da je mogao izgubiti.
Najvjerojatnije je da trebamo odraditi pad još jedan od 15.4. da bi se ponovo digli, ali koliko je to moguće uz ovaj promet.
Ako ništa onda, lagano mrcvavljenje i lagani pad duže vrijeme.
Vidimo da je nemoguć jaki pad zbog malih prometa.
No po meni, slijedećih mjesec i pol imat ćemo pad, na zalost, nakon toga slijedi u 10. mj nadam se napradak prema visinama.
sad još to poveži sa ovim u privitku i onda je to to …
kada se vani odlučno potvrdio uptrend (kratkoročni rally unutar bear marketa) onda je vidi čuda i crobi krenuo u oporavak. doduše u tom trenutku je doista bio oversold… iako je teško reći kada je nešto oversold kada je panika, tj psihologija ta koja upravlja burzom … i mafija fondovska
[lol]
kakav vrsni zakašnjeli komentator! [wink]
napravi ti nama ovakvu tablicu od danas za godinu unaprijed, unatrag svi znamo što je bilo! [smiley]
panteon
No po meni, slijedećih mjesec i pol imat ćemo pad, na zalost, nakon toga slijedi u 10. mj nadam se napradak prema visinama.
[/quote]
To što ti vidiš ja ne vidim . Postavio si krivu tezu . Ne dolazi veliki promet pa pad cijena već obrnuto. Kada cijene padnu poveća se promet. Drugo , mislim da će pad kraće trajati od mjesec i pol.
panteon
To što ti vidiš ja ne vidim . Postavio si krivu tezu . Ne dolazi veliki promet pa pad cijena već obrnuto. Kada cijene padnu poveća se promet. Drugo , mislim da će pad kraće trajati od mjesec i pol.
[/quote]
Po predhodnim padovima, nije niti jedan pad bio ispod mjesec dana.
Po MACD grafu. Pogledaj.
Ako se sutra malo ne trgnemo i ne nadoknadimo današnji pad Crobex je definitivno u problemima, prvi target 3460, ako se tu ne odbijemo moguć dolazak na 3270-3300…
Pozdrav
¸
Evo izvući ću svoj ne tako davni post….
Usput da nadodam …ATPL ide prema min 2260…80% vjerojatnosti
for your eyes only! [lol]
Zanimljiv graf kolega panteon.
[thumbsup]
Kako izgleda uvjerljivo i lijepo kad se dobro upakira. [thumbsup] [lol]
Evo ga.
Vlad, i ti smijes komentirati. 🙂