Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima ko kakav info o signalima biz, telefon im je isključen a vidim i reklamice više nema
na poslovnom…..

propali su..
najavili su pad ATPL do 1900, sto se ispunilo, odbijanac do 2500, sto se ispunilo, ali umjesto pada na 1500, ATPL je isla do 3000, popucali su im certifikati i krahirali su na tome.

sad se vrti oko 2400, po njima je trebala biti ispod soma i po [smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Vlad,

Mozes li molim te pogledati i prokomentirati?

Hvala.

jel smijem ja?
meni ne treba OHLC.
[lol]

nemas H&S nego enciklopedijski primjer "double topa", a cijena ce upravo tam kam si naznacio..
dolje!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Evo ga.

Smijes. 😉

Evo desilo se ono cega sam se bojao, Crobex probio lower low. Ako se ne odbije nastavak pada i realizacija 5 EWT vala sto sam vec naznacio na prethodnom grafu. I dalje ispod dugorocne linije otpora koja traje vec 8 mjeseci.
Na ATPL sam naznacio paralelni kanal, mislim da bi u slucaju proboja pad mogao biti nisko, u svakom slucaju podrska na zelenoj liniji.
Promet Crobexa slabasan usprkos velikom padu, nisam bas optimista.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Mali osvrt na kutinski Černobil.
10–dnevni EMA upravo prešao ispod 20-dnevnog,MACD je to napravio još prije tri dana,
RSI pleše po granici oversolda,volumen pada, a evidentna je i distribucija.
Dogoročno gledajući još uvijek duboko u down trendu.
Današnja potpora na 230 izdržala.
Slijedeća stanica 220

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Jaka je potpora na PTKM, nije raslo kada je trebalo, tako da ni neće padati kako sada izgleda jako. U sljedećem periodu, očekujem razine 220-240 kuna.

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

Evo desilo se ono cega sam se bojao, Crobex probio lower low. Ako se ne odbije nastavak pada i realizacija 5 EWT vala sto sam vec naznacio na prethodnom grafu. I dalje ispod dugorocne linije otpora koja traje vec 8 mjeseci.
Na ATPL sam naznacio paralelni kanal, mislim da bi u slucaju proboja pad mogao biti nisko, u svakom slucaju podrska na zelenoj liniji.
Promet Crobexa slabasan usprkos velikom padu, nisam bas optimista.

Hi,hi sljedeća bitka je kod 3200, a nakon toga 2800 ..

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

Postao sam graf na Utjecaju amera, ali mislim da ću i ovdje da vidite.
Amerima su oscilatori polagano kreću u SELL zonu. Kasne za nama otprilike tjedan dana.
Mislim da je gotovo sa njihovim rastom, po TA.

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

Vlad,

Mozes li molim te pogledati i prokomentirati?

Hvala.

jel smijem ja?
meni ne treba OHLC.
[lol]

nemas H&S nego enciklopedijski primjer "double topa", a cijena ce upravo tam kam si naznacio..
dolje!
[/quote]
[shocked]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Nema nam spasa prije 3200, moža ni 3200 neće biti dovoljno nakon kraćeg odmora koji nam je definitivno potreban nakon 7 dana pada.

Jedan od pogleda na Adris. Malo ludo zgleda 335 iz sadašnje perspektive 🙂

I love the smell of napalm in the morning...

ajde,ajde, kakva bonaca i tuga, kalimo se [proud]

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

New Report

Close