chippo…odgovor o literarturi:
elliott wave principle od Frost and Prechter
chippo – javi mi mail na PM
Novi sam član foruma, a pratim ga već dugo. Prijavio sam se najviše iz jednog razloga sto više ne mogu da čitam napadanje pojedinaca na gosp.Croman-a. Kako Vas više nije sramota napadati čovjeka bez ikakvog razloga. Ja sam imao pristup analizama gosp. Cromana i meni je uštedio velike novce, sve analize su mu bile točne, a vi koji ih ne znate čitati ili ne želite da one budu dostupne drugima budite bar pristojni i ne napadajte čovjeka zbog svog ega ili nečeg sličnog.
Gosp. Croman još jednom hvala na svemu i hvala Vam što ste me naučili što je STOP-LOSS.
Pozdrav svima.
Ajde ljudi pustite cromana na miru, on je vama davao vrhunske analize for free i sada vi njega napadate sto nije azurirao analize? Ko je njegove analize razumio (a taj ko nije razumio, taj nema sta trazit na burzi) i slusao njegov savjet stop loss, taj ima sada vise novaca na racunu nego na pocetku godine (bar sam ja mogao uz pomoc njegovih analiza nesto zaradit). E sad dosta on njemu i dalje o tehnickoj analizi!
Just my 2 cents
pridružujem se tvrdnjama zagora i hansmaistera u svezi Cromana! manite se čovjeka.čovjek zna znanje, ma koliko teško to neki ovdje priznali. pametni diskutiraju o nečemu a ovi koji to nisu o nekomu.ovaj medij je free za sve. zašto je nekima toliko stalo da on nesudjeluje ovdje…radi manipulacije masom
Novi sam član foruma, a pratim ga već dugo. Prijavio sam se najviše iz jednog razloga sto više ne mogu da čitam napadanje pojedinaca na gosp.Croman-a. Kako Vas više nije sramota napadati čovjeka bez ikakvog razloga. Ja sam imao pristup analizama gosp. Cromana i meni je uštedio velike novce, sve analize su mu bile točne, a vi koji ih ne znate čitati ili ne želite da one budu dostupne drugima budite bar pristojni i ne napadajte čovjeka zbog svog ega ili nečeg sličnog.
Gosp. Croman još jednom hvala na svemu i hvala Vam što ste me naučili što je STOP-LOSS.
Pozdrav svima.
imate pravo, bio je jos jedan kolega koji je govorija da bez problema zadaje stop-loss.
pa san ga i ja počea koristit.
na virtualci, naravno…….ka i vi……….hihihihihi
ovi koji se brinu oko ocjena….samo se igraju tu…znaju koji su…
Dow Jones Industrial Average
Last Trade: $11,617.89 USD
187.68 (1.64%)
Trade Time: 08:47 PM BST
Prev Close: $11,430.21
Day’s Range: $11,426.79 – $11,632.13
52-week Range: $10,827.71 – $14,198.10
Volume: 995,817
Avg. Volume: 1,729,771
BULL TRAP
DJI
Kratkoročna perspektiva (za idući tjedan), s uključenim današnjim podacima (crvene crte su otpori rastu, a zelene crte su otpori padu). DJI je po svoj prilici u BULL TRAPU.
Dugoročna prognoza, od pred koji dan, ostaje nepromijenjena.
FTSE
Kratkoročna perspektiva (za idući tjedan). Crvene crte su otpori rastu, a zelene, otpori padu (podrške). Na razini od cca 5580, FTSE je izložen križanju čak triju, izuzetno jakih otpora.
Kjelicu, molim te tjedne grafikone za atpl i dlkv.
Ne bi bilo zgorega, da su logaritamski.
DJI
Kratkoročna perspektiva (za idući tjedan), s uključenim današnjim podacima (crvene crte su otpori rastu, a zelene crte su otpori padu). DJI je po svoj prilici u BULL TRAPU.
Vaš link … evo, brian se baš i ne slaže s tobom.
mislim da nam kratkoročno slijedi ipak bullish raspoloženje (makar vani)