Cromane evo ti 100 , ali molim te prestani se objašnjavati sa forumašima , neka tvoje analize govore o tvojem znanju.
Cromane evo ti 100 , ali molim te prestani se objašnjavati sa forumašima , neka tvoje analize govore o tvojem znanju.
vidim da si ti dobio 1….hehe ovo je velika sala sa ovim forumom…a big joke
chippo…odgovor o literarturi:
elliott wave principle od Frost and Prechter
[/quote]
Ja uvijek najprije dobijem 1 od dežurnih ocjenjivača ( pušioničara ) , ali to govori o njima .Pozdrav svim pušioničarima i moderatorima koji me zlostavljaju.
Štopam vrijeme potrebno za dobijanje prve jedinice. [wink]
@croman
Baš onako kako si napisao, tvoje analize mogu koristit onima koji imaju barem nekakvog
iskustva i osnovnih znanja o tehnikama trgovanja. Sigurno bi veći dio nas bio zahvalan ako bi i ubuduće pustio koju ewt analizu. Pozdrav..
grobi
Svaka čast na trudu za analizu, ali mislim da se ne radi o patternu H&S.
@croman
Baš onako kako si napisao, tvoje analize mogu koristit onima koji imaju barem nekakvog
iskustva i osnovnih znanja o tehnikama trgovanja. Sigurno bi veći dio nas bio zahvalan ako bi i ubuduće pustio koju ewt analizu. Pozdrav..
Imam jos 1 tjedan feria.
Posle toga moja aktivnost pisanja ce biti samo preko PM ovde na poslovnom.
One koji ce dobit dostupnost na moj blogg , njih cu ja kontaktirat privatno.
i sada …
[thumbsup]
lako je analizirati naftu ima dnevno barem 10 analiza na bloombergu znači nafta se trenutno kreće između 110-125 a onda pada na oko 80 dolara
ali treba se dokazati na crobexu [kiss]
@croman
Imam jos 1 tjedan feria.
Posle toga moja aktivnost pisanja ce biti samo preko PM ovde na poslovnom.
One koji ce dobit dostupnost na moj blogg , njih cu ja kontaktirat privatno.
i sada …
[thumbsup]
[/quote]
bilo kako bilo ovom čovjeku ipak dajem 100 [thumbsup]
Vidim da ono sto pisem se ne razumi(ili ne zeli razumiti?) i pitam se dali je pametno stavljati
vrijeme i ciniti posao nezahvalnim ljudima.
Mozda treba cinit analize samo za svoje prijatelje…sto ti mislis?
Slobodno vrijeme (kad ga nadjete i imate volje) ok je iskoristiti na dobrobit drugih, jer znate, puno vise ljudi cijeni vase misljenje nego sto se to da primjetiti, ali ti ljudi koriste i grafove onih koji su u roku par mjeseci postali najbolji svjetski tehnicari, pa se boje njima zamjeriti… Na zalost, nama Hrvatima je u genima usadjeno (a to je i povijest pokazala) kako se kad je najpotrebnije priklonimo onima koji nas gaze.
Dokazali ste na nafti kako ste fantastican tehnicar i onaj kome to nije dovoljno nek se zadovoljava procjenama o promjena crobexa u rasponu od cca 50-tak bodova, dok cemo mi ostali koristiti vase analize! Svjestan sam da ovim postom dolazim na metu vrhunskih servisera koji zakucavaju aseve, no dok je portfelj siguran i stabilan, jedinice su najmanji problem!
Točno je da je Crobex bio na 4200, ali to je bilo u kratkom roku, a ne dugoročno. Dugorčno je treablo napisti da pada na 3000. A kada je bilo 4200 Cromana nije bilo da promjeni priču i kaže " draga djeco, od sada Crobex ide dole, to što sam mislio dugoročno to je prošlo, sada idemo dolje". Dakle, može se reći da je Croman u pravu samo kada bi redovno davao prognoze, a ne da kaže "eto sada burza ide gore, a kad dođe do velikog pada ja ću se javiti." I ja znam da kad dođe do velikog pada ide opet oporavak.
Inače hvala na analizama, ali kod velikih uloga ne bih se oslanjala na njih.
iako nemam vremena moram da odgovorim na ovaj tvoj zadnji post.
Ako se kupi jedna dionica kod nivoa 3700 i burza ide prema 4200 a posle toga pocinje padati…
4100..
4000..
3900..
itd
onda kaze logika (i znanje trgovanja i idea stoplossa ) da se izade van iz te dionice.
Redovite analiza nema…a sada ni pojedinacne ..
> ja ne zaboravljam sto se ovde pisalo o meni…i jedino hrco je bio i branio…a svi ostali sutili
Dobre prijatelji se pokazu sa vremenom…pitanje koliko takvih ima
to je sve…i sada idemo vani u friski zrak