Ako se sutra malo ne trgnemo i ne nadoknadimo današnji pad Crobex je definitivno u problemima, prvi target 3460, ako se tu ne odbijemo moguć dolazak na 3270-3300…
Pozdrav
A ako dođemo do tih razina dolaze nam stari znanci koji se zovu margin calls, a koje smo pomalo zaboravili.
[wink]
ja na većini dionica vidim nagovještaj pada (atpl, ernt, igh, koei) ili stagnacije (dlkv, ht, ina, knzm, ledo)…..tek tisk, blje, vdkt i zaba MOŽDA za nešto ušićarit al slabo i nelikvidno.
Nije niti boolinger probijen niti se MACD prekrižio. Možda netko treba okulistu? Danas ćemo malo testirati support a definitivno nećemo ništa znati prije rješenja INE i HT-a. Sada ulazititi ili prodavati je ravno kockanju.
NA HT-u je definitifno probijena linija promarnog downtrenda koja traje od IPO-a i formirao se uptrend.
Da ne pričam da MACD u netrendovskom razdoblju nema nikakav značaj, volumeni su ispodprosječni a Stohastics je dotaknuo nulu jučer pa je za očekivati odbijanac od donjeg boolingera.
Da ne pričam da MACD u netrendovskom razdoblju nema nikakav značaj, volumeni su ispodprosječni a Stohastics je dotaknuo nulu jučer pa je za očekivati odbijanac od donjeg boolingera.
Baš me zanima da li je istina to što pričaš.
I to što se nije prekrižio još MACD.
Otišli smo ispod 3600 bodova. To nije baš dobro.
Ajmo pogledati.
Ovdje upišite svoj komentar…
Baš me zanima da li je istina to što pričaš.
I to što se nije prekrižio još MACD.
Otišli smo ispod 3600 bodova. To nije baš dobro.
Ajmo pogledati.
MACD se nije prekrizio, pogledaj malo bolje, tek ce se danas eventualno prekriziti.
A bollinger je probijen (parametri: close, 20, 2)
Evo pogledao sam na bloomiju.
Signalne linije su toliko blizu, pa se vidi kao prekriženje.
MMM | privatna poruka | profil
korisnik od: 27.07.2008.
ocjena poruke
25%
zajednica – moderatori
Priložen je tehnički aspekt kretanja cijene nafte Brent dtd (komentar je na grafu)
_______
I koja je ono trenutno cijena nafte? 25%?
Ipak mi se čini da će profi kapital odraditi svoju zadaću i dovesti indeks točno tamo gdje mu je mjesto u ovom trenutku…ni kolaterala nema veze ako je za buduće dobro gospodina Crobex-a
Jučer i prekjučer kad je MACD prikazivao veliku mogućnost prekriženja, danas se obistinilo.
MACD je trenutno kirurški točan.
Dragi Baron,
Pošto ponavljaš i ponavljaš jedno te isto, molim te da nam proširiš temu o MACD kao najvažnijem pokazatelju kretanja cijena na burzi. Možda poznaješ još koji indikator, pa da i o njemu kažeš dvije tri.
Eto razmišljam da i ja počnem ponavljati svoje postove, pa ću upozoriti na brojnost x-eva u tvom nicku.