Nema nikakvih razmisljanja? Gledam burzu, nista se ne desava, imam osjecaj da su me iskopcali, IGH se mjerkaju vec satima, rovovska bitka
i koji je rezultat,hoce biti produzeci [smiley]
atpl
ako je moja ašovima nagrađivana prognoza o dostizanju 2700-2800 ok, sutra ili prekosutra bi trebao biti dan dna.
za sada se sve uklapa u obrasce i oscilatore.
Jeli to danas Crobex probio donji boolinger?
Čini mi se da je ovim odgađanjem Ine počelo sranje…
sry al ja ne znam o kakvom boolingeru je rijec a ak mislis na bollinger onda si u krivu
Vidim li ja dobro ili mi se čini da smo mi to danas probili donju stranicu simetričnog trokuta?
Ako je vjerovati TA to znači da kad se pogleda baza da ronimo ispod 3000? [bye]
Vrijeme je da za svaki slučaj prebacim neku lovu u brokeraj. Nikad se ne zna. [lol]
Vidim li ja dobro ili mi se čini da smo mi to danas probili donju stranicu simetričnog trokuta?
Ako je vjerovati TA to znači da kad se pogleda baza da ronimo ispod 3000? [bye]
Vrijeme je da za svaki slučaj prebacim neku lovu u brokeraj. Nikad se ne zna. [lol]
molim za mene koji ne razumijem da mi to pojasnite i nacrtate, puno hvala
Sada nesto malo drugacije – indeks BBC Global 30.
Vidimo odbitak od 38,2 fibb te vjerojatno vracanje na liniju trenda…ako bi doslo do rasta u drugom ‘pokusaju’ treba probiti 5520 bodova, a otpori su na 5650 i 5750 bodova…
ako gadno probije potporu nastaje problem 🙁
Drugim rijecima, jos nema potvrdnog znaka na vanjskom trzistu o preokretu prema dolje.
Svaka slicnost sa Crobexom je slucajna! :))
Jeli to danas Crobex probio donji boolinger?
Čini mi se da je ovim odgađanjem Ine počelo sranje…
Definitivno mislim da je trigger za novu korekciju.
Evo danas potvrda MACD signala. Prekižio se, RSI je ispod 50 i dalje i ide dolje.
Priložen je tehnički aspekt kretanja cijene nafte Brent dtd (komentar je na grafu).