Molim forumaše za pomoć. Skinuo sam metastock 9 pro, ali neznam importirati podatke u njega.
Može li mi netko od vas koji radite analize preporučiti koji softver koristiti u kojeg se relativno jednostavno mogu unositi podaci.
Što mi preporučate?
Jedan sumarni pogled na međunarodna tržišta.
NASDAQ odradio rast do granice cjenovnog kanala. Slijedi povratak u dubinu kanala.
DAX odradio rast do granice cjenovnog kanala. Jučer i danas probijene su čak dvije crte otpora. Slijedi povratak u dubinu kanala.
FTSE danas lagano probio crtu otpora, na dolje, karatkoročnog kanala. Izvjestan daljnji pad.
S&P i DJI, slično kao i FTSE, probili crte otpra kratkoročnih kanala. Izvjestan daljnji pad.
Slike i procjene kretanja pojedinih indeksa stižu čim budu gotove.
U ova teška vremena, i na ovakvim malim oscilacijama može se nešto zaraditi.
Ili barem ne ulaziti u moguće gubitke…
Evo update od jučer…
S&P500 vrlo jasni signali….
Svaka čast! [thumbsup]
Evo update od jučer…
S&P500 vrlo jasni signali….
Ej majstore, ovaj MACD signal i rastući trokut u padajućem trendu su neugodno točni. [thumbsup]
@xman
ni mogućnost kretanja u okvirima zelenog kanala (unutar šireg silaznog kanala) ja nebi olako isključio
@xman
ni mogućnost kretanja u okvirima zelenog kanala (unutar šireg silaznog kanala) ja nebi olako isključio
Teorija pitcforka i medien lina kažu da bi mogao i taj scenarij bez problema…ali svejedno mislim da bi se mogao vratiti negdje na 12100 bodova da uhvati energije za izbačaj na vrh šireg silaznog kanala….obrati pažnju da je i zadnji put bio sličan scenarij….
Kao što sam sinoć obećao – najprije DAX.