Ipak je ERNT doša na 2,220 kn , usprkos negativnoj vijesti.
Kakvoj negativnoj vijesti?
Ameri su danas probili liniju otpora…
Zelim nasem Crobiju rast barem do cca 4200 ili cak do cca 4500( linije otpora i Fibb.) 🙂
Pozdrav svima!
Šta se toćno desilo sa dionicom Ingre vidim da je poprilićno pala.
srušila se arena, kaj ne pratiš? [smiley]
šta u ponedjeljak bi ekipa šopingirala pa niko niš ne piše il svi odjednom umrli!? [rolleyes]
il šta šta, reci druže budiša!? [lol]
ili ćemo se odbiti od doljnjeg bollingera ili od doljnjeg………………to je jasno, barem na meni dostupnim grafovima [lol]
ili ćemo se odbiti od doljnjeg bollingera ili od doljnjeg………………to je jasno, barem na meni dostupnim grafovima [lol]
Odbit ćemo se mi zna se gdje i zna se kada.
Što se tiče Crobexa, ne dotiče niti gornji niti donji bollinger, ali se bollinger jako suzio, što znači promjenu trenda USKORO ?!
Cromane…ono što bi ja htio je da na oil2 označiš točke (brojkovanje:1-2-3-4 itd) iz edukativnih razloga…možeš li???
Kao sto si primjetio ja sam smanjio pisanje na ovome forumu.Uzrok je delomicno sto sada imam ferie i glavni uzrok … zbog privatnih razloga(mnogo drugih projekta sto imam pred sobom) .
Posle feria ovde ja necu vise pisati.
(odgovora na PM nece biti ( na info@croman.se odgovaram ako dospijem)
Smatram da analize moraju biti prilagodene real-time i da se cijelo vrijeme azuriraju.
Na primer analiza nafte sto sam stvorio prije vise od mjesec dana je pokazala na moguci razvitak po onda aktualnim podacima i u grubom pogledu je bila ispravna.
Ja cu nastavit sa analizama na mojoj web-stranici (croman.se) ali sa navedenim ciljevima sto sam opisao na toj stranici.
(mozda bi u jesen ucinio jednu blog-stranicu na Hrvatski … ako mi to vrijeme dopusti ? – vidit cemo?)
pozdrav i sretno vam svima
PS odgovor za naftu: imam nazalost samo podatke od 2003 godine i sa tim podacima pokazuje moja Ewt-analiza da sada ima 3 zavrsenih valova i onaj 4 val(korekcija =pad) se sada izvrsava .
Gde zavrsava 4 val i koliki bi trebao biti 5 val(rast) to ce buduci podaci pokazati.
Može neko obradit DLKV.
Hvala.
Evo ti tjedni graf DLKV pa sam napravi analizu. Imas Fibb. te linije potpore i otpora.
IMO do kraja godine cca 1400kn. 😉