Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma bravo Croman!
Ja na grafu vidim da si nacrtao da nafta može ići gore a može ići i dolje. Briljantno!
Evo ja mogu u 5 minuta tako analizirati bar 10 indeksa i nacrtati im targete gore i dolje.
Mogu dodati i kvadrat desno sa brojem 3 u slučaju da stagnira. Bio bih još bolji u prognozi od tebe.

Nego nitko ne komentira konstantno sužavanje boolingera na Crobexu.
Sprema se nešto strašno na jesen.

Ma bravo Croman!
Ja na grafu vidim da si nacrtao da nafta može ići gore a može ići i dolje. Briljantno!
Evo ja mogu u 5 minuta tako analizirati bar 10 indeksa i nacrtati im targete gore i dolje.
Mogu dodati i kvadrat desno sa brojem 3 u slučaju da stagnira. Bio bih još bolji u prognozi od tebe.

Nisam njegov odvjetnik, al nemoj zezat čovjeka ….koliko ja vidim prognoza je i više nego točna…sasvim jasan graf i što je najbitnije prije mjesec dana kad su mnogi bili uvjereni u dalnji rast nafte

Ma bravo Croman!

Nisam njegov odvjetnik, al nemoj zezat čovjeka ….koliko ja vidim prognoza je i više nego točna…sasvim jasan graf i što je najbitnije prije mjesec dana kad su mnogi bili uvjereni u dalnji rast nafte
[/quote]
Upravo tako.
Odličan graf, u cijelosti točan
Jedini koji je objavljen za naftu da je pogođen.

sijem žito raste grahorica

Ma bravo Croman!
Ja na grafu vidim da si nacrtao da nafta može ići gore a može ići i dolje.

Covjek je napravio analizu prema ewt koja je sasvim tocna!
Ne vidim niti jedan razlog za pljuvanjem.

Croman bravo!
Evo ocjena 100% za poruku! 🙂

Ma bravo Croman!

privitak 2 =ewt analiza

privtak 1 = danasnje stanje

ps ja razumijem da je tesko pogadati sto je ewt-analiza na privitak1 htjela kazati :prema 1 a onda prema 2…..

Nastavljamo sa …feriama

Da slažem se s tobom. Graf je u potpunosti jasno nacrtan. Pod 1 znači prvo rast do 145 $/barelu, a zatim nakon toga pod 2 kao drugo po redu njen pad na 120 $/barelu.

Onaj cromanov graf za naftu sam već i prije komentiro da je izvrstan, ništa nije sto posto
moguće al taj je bio 100%.

Ma bravo Croman!

Samo se kompromitiras ovakvim neutemeljenim izjavama. Prvo pozorno pogledaj, pa onda tek komentiraj…jer, covjek ti sve nacrta i napise, a ti i dalje ne kuzis. Da ti snimi film mozda? [lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Ma bravo Croman!

privitak 2 =ewt analiza

privtak 1 = danasnje stanje

ps ja razumijem da je tesko pogadati sto je ewt-analiza na privitak1 htjela kazati :prema 1 a onda prema 2…..

Nastavljamo sa …feriama
[/quote]
Cromane…ono što bi ja htio je da na oil2 označiš točke (brojkovanje:1-2-3-4 itd) iz edukativnih razloga…možeš li???

Šta se toćno desilo sa dionicom Ingre vidim da je poprilićno pala.

Šta se toćno desilo sa dionicom Ingre vidim da je poprilićno pala.

Stock split 1:150

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

New Report

Close