Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidim da si pogledom ispratila moje piskaranje o aureusu…
da, zamalo postah njihov GFM (gl.fo.man.).

ponuda?
razmišljao sam ja o pokretanju fonda s par kompanjona.
no, činio mi se ugodnijim i manje rizičnim posao gfm-a tuđeg fonda uz nagrađivanje prema uspješnosti fonda. več u prvoj godini obećavano je npr. par milja u slučaju da fond bude među 3 najuspješnija.

trenutačno ne mislim o obliku angažmana sličnom ponuđenom.
uzimao bi mi previše vremena, a uključivao bi i značajnu dozu neizvjesnosti i rizika, pogotvo u usporedbi s poslom koji obavljam.

no, nikad ne reci nikad.
ad hoc odgovor koji put i ne bude konačan…
[/quote]

– pošteno od tebe.
– ali ideja kao ideja mi se čini o.k.
– samo bez rizika, nikada neće biti i velikog profita.

– dugoročno, kroz par godina tu bi se dalo zaraditi puno više nego ti je nudio Aureus.
– a bio bi i svoj gazda, vlasnik,
– ne bi radio za drugoga.

– na početku bi to bio mali fond.
– pa ionako vrtiš svoj portfelj,
– tu bi ti trebao samo jedan šljaker koji bi tehnički provodio naloge za kupnju i prodaju na burzi.

– u kasnijoj fazi bi došao marketing.

– ali nema veze,
– život ide dalje,
– bar sam ti ponudila posao fond menagera.

– ako se predomisliš, javi se.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. obavezno pročitaj današnju temu Best Buy, i razmisli.

Analiza….

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

Analiza….

evo sam ti malo doradio analizu … (crveno)

I love the Smell of Profits in the Morning

Analiza….

evo sam ti malo doradio analizu … (crveno)

[/quote]

… a ima i treća varijanata: Nastavimo se linearno kretati na postojećoj razini. I nitko više ništa ne gubi, fondovi ne propadaju. Krasno! … Ali samo dotle dok neki ne požele zarađivati.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Eto i aša. S vama drugi dan, a već mi zabili aša. Pa nek se ja sad s time nosim!

Nego imam ja jedno pitanje za Vas. A kako biste najbolje zaštitili (kad biste mogli) diomaće tržište kapitala, u situaciji, u kakvoj se ono sada nalazi? U kom smijeru bi ste stvarali uvjete, a da to ne izazove viiše štete nego li koristi?

Unaprijed hvala na mišljenjima.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Jeli netko primjetio kako MMM i xxBARONxx nikada nisu istodobno on-line? [lol] [lol] [lol] Sto ne znaci kako nece naci nacin da zbog ovog komentara i to ostvari u buducnosti…

Inace, katastrofa je pratiti ovaj topic bez grafova….Svi nesto pametuju – bez pokrica. No na zlaost, nijen ista bolje ni na drugim topicima, primitivizam jednostavno nadvladao razum…

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

A kako biste najbolje zaštitili (kad biste mogli) diomaće tržište kapitala, u situaciji, u kakvoj se ono sada nalazi?

drukali bi svim silama i sredstvima i ako bi to učinili dovoljno složno i dovoljno glasno , jednostavno bi se trend preokrenuo…. bitno je da druk bude složan [lol]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Bit ce akcije najesen, treba samo biti strpljiv i lagano puniti portfelj
Tko ima novaca naravno, ali ipak imam dojam da je vecina ljudi vecim dijelom u cashu sto znaci kad pocne shopping bit ce svega.
Samo treba pazljivo odabrati dionicu za pravi rast
Ljeto je [cool] uzivajte u suncu, ne previse, i cekamo jesen [thumbsup]

BEZ PANIKE, MOLIM

DJIA ce vjerovatno do 2011 godine pasti na 4000 bodova a zatim ide u novi val rasta. Ove godine dno ce biti na oko 10000 bodova. Crobex isto prati globalna kretanja sa zakasnjenjem (kad domaci nauticari vide kojim vodama svijet plovi). Trenutno je prepreka padu vremenski horizont. Kao sto sam rekao i prije crobex ce vjerovatno sletjeti na oko 2500 bodova najkasnije do kraja godine. Dugorocno nebi me zacudilo da se vrati na 1000 bodova. (Ova procjena temelji se iskljucivo na bazi TA, FA, astrologije i numerologije i nemora biti tocna ali i sto tako moram reci da ne grijesi bas previse).

DJIA ce vjerovatno do 2011 godine pasti na 4000 bodova a zatim ide u novi val rasta.

Dragi kolega lukic00, nadam se da će vam priložena slika pomoći da uvidite koliko je pad DJIA indeksa na neku takvu razinu nevjerojatan. Pa bilo je daleko većih kriza od ove kroz koju sad USA prolazi, a koje ni približno nisu "ranile" indeks kao što biste vi htjeli reći da će se dogoditi. Ne znam kakve alate koristite za TA, ali imaju gadan bug. A astrologija je poznata kao neegzaktna nauka. [wink]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Ma da sad da Vam dam jos i detalje analize – nista od toga! Gdje ste ispustili 1929? Uostalom kakve su mogucnosti SAD-a da i dalje ostane najmocnije gospodarstvo svijeta iz cega se hrani zadnjih 30-tak godina?

Graf!

New Report

Close