prijatelji moji diste
Može li i objašnjenje grafa za neznalce?
kratkoročno možda i griješiš?
Madona…danas registrirana?
Tvoji grafikoni su interesantni ali mogu kazati da ni RSI ni Macd nisu dovoljni za dat sigurnu i pravu sliku razvitka.
Tu ima samo Ewt koji daje takvu formaciju da se moze videti najpovoljniji ulazak i izlazak iz jedne dionice.
Posle skoro 2 godine da sam poceo zagovarati EWT -metodu jos nisam video nekoga koji ju je uzeo sebi i upotrebljava na profesionalan nacin.
…razlike izmedu TA metoda ima..budite sigurni…a EWT je rolls-royce
za danas je dovoljno [cool]
Ja ne znam TA samo čitam, ali počeli su samo čitati i oni koji znaju?
[/quote]
Tisina , ja isto citam ne stidim se neznanja. Ali su se svi stisali. Idemo INA da vidimo tko se usudi dato prognozu za tjedan ili mjesec , svejedno.
@Zg 28, bio bi red da ti krenes prvi , Croman te fino molio , pa i ja to cinim. Mozda i Cromana sutra nagovorimo da nam da analizu.
Vlad … gdje si ?
Sad se vidi na što liči ova tema kad nema vlada.
Na ništa.
" Nema vlada šta ćemo sada?
1111- zlata nam je vrijedan"
Ja ne znam TA samo čitam, ali počeli su samo čitati i oni koji znaju?
[/quote]
Tisina , ja isto citam ne stidim se neznanja. Ali su se svi stisali. Idemo INA da vidimo tko se usudi dato prognozu za tjedan ili mjesec , svejedno.
@Zg 28, bio bi red da ti krenes prvi , Croman te fino molio , pa i ja to cinim. Mozda i Cromana sutra nagovorimo da nam da analizu.
Vlad … gdje si ?
[/quote]
mozda ne pisu zato sto neznaju gde ide burza…?
mozda pisu pod drugim ..nicom ili imenom…ili kako kazete
jednu stvar sam se naucio za forume …malo iskrenih …a puno suskanja
umjesto vlad.a
jos uvijek se nalazimo unutar kanala prema dole
Vlad..vidi pm
umjesto vlad.a
Vlad..vidi pm
>jos uvijek se nalazimo unutar kanala prema dole ?
Znaci treba se prodat? ili
umjesto vlad.a
Vlad..vidi pm
Pardon my ignorance, htio sam pitati da li ima neko tumačenje za činjenicu da se smanjuje amplituda MACD-a, te za istu pojavu na RSI? I jedan i drugi kao da teže da se pretvore u flat-line, što kaže TA teorija o tome (ako postoji tumačenje za taj fenomen)?
Ja bi bas volio i molio Cromana i Vlada da prokomentiraju INU kao jedinu dionicu koja se oduprla ovoj korekciji, HVALA!
Po mom vrlo slabom znanju ona je u up trendu i trebala bi gore( vrlo moguce i da grijesim).
Mozda i Cromana sutra nagovorimo da nam da analizu.
Zar još uvijek vjeruješ da ćeš dobiti cromanov odgovor?
Za njegovu analizu još ima vremena. Shvatio je da mu bolje ide kada svoje prognoze objavi nakon barem mjesec dana.
Moje viđenje ine slično je tvome. Prije desetak dana sam to i napisao i još stojim pri tome…
Nemojte kolega krpa biti tako grubi prema Cromanu.
Iz njegovih prognoza dalo se izvući dosta, samo je trebalo znati kako.
Pošto vidim da nitko ne zna kako, odat ću vam tajnu.
Ja sam uzeo kao pravilo da je Croman uvijek u krivu,i sukladno tome sam ulagao i mogu vam reći da to stvarno funkcionira.
Evo već sam u plusu 25% od kad pratim njegove prognoze.
[thumbsup]