Mislim da bi analiza nafte uveliko pomogla prognozi za par dana unaprjed. Za mene je nafta u vom trenutku 125,90$ pomalo iznenadjenje.
Croman , Vlad ,moze li jedna analiza nafte (po meni jedinog faktora koji u ovo (ne)vrijeme gura burze prema gore.
prije ca mjesec dana stavio sam na ovaj forum Ewt analizu nafte (na strani 957 (ako se sjecam pravo)
ali vjerovatno ni ta analiza vam ne pase…(posto i tu ima i gore …pa dole) 🙂
ali do sada je tocna…
Hvala! Sada znamo gdje ce burza kratkorocno nafta sada 124,60$.
[/quote]
Po TA ja bih zaključio još jednu skoru korekciju cijene nafte prema gore i udar na burze širom svijeta.
Moje osobno čisto subjektivno mišljenje je da bi udar trebao biti slab i dobar znak za konačno smirenje cijene nafte i oporavak tržišta općenito. Ako opet netko ne zaprijeti nekim ratom naravno.
Ali evo nek statko izvuče svoje zaključke:
Kad te nauči, izgubit će te. [bye]
[/quote]
ulažem po fundamentima i nije me pretjerano više briga oće gore il ak neće da će dole i obratno…
mene samo zanima di su genijalci bili na crobexu 5000+ osim što su ga vidli na 7000; tad niko nije pisao o 3200, a sad kad je najgore vrlo moguće iza nas ga vide i na 2000
a kam će sad koji dan vidim i ja prostim okom, a ako mi se baš prohtije znam i ja tehničku primjenit![/quote]
al ne ide to na kodt-u.
tu trebaš čekati da te fondovi izvuku.
nelikvidne dionice su dugoročno ulaganj, jes.
drago mi je da pratiš di ulažem!
samo imam ja i vrlo zavidne količine i lkpc, tu i tamo zatrejdam atpl, a i sasvim solidno cash stanje!
prati bolje kad siješ ovakve komentare! [tongue]
drago mi je da pratiš di ulažem!
samo imam ja i vrlo zavidne količine i lkpc, tu i tamo zatrejdam atpl, a i sasvim solidno cash stanje!
prati bolje kad siješ ovakve komentare! [tongue]
u lkpc ulažeš po fundamentima ili očekivanjima?
[smiley]
lkpc na 3100, ttm:
pe 35
pb 4
ps 4,5
odlični fundamenti [thumbsup]
lkpc na 3100, ttm:
pe 35
pb 4
ps 4,5
odlični fundamenti [thumbsup]
oboje, a ti prouči zašto i nećemo više spamat ovu temu, samo ti tu caruj! [wink]