Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

grobi- boll raspon

prijatelju, morao sam ti dati keca za komentar na slici, nhf.
TA pokazadelji danas optimističniji nego jučer [thumbsup]

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

pa što se vi ovdje svađate? jel nam to treba? [angry]

točno nisi naveo da ćeš se odmoriti od pisanja ako se neka prognoza ne ostvari nego si to rekao ničim izazvan ( 1.ili je možda bila rasprava sa Cromanom [lol] )

ali kad već spominješ da ne možeš jamčiti da će se neka tvoja prognoza ostvariti onda bi mogao biti tolerantniji na drugačije mišljenje…………….a ja mislim da ćemo up na osnovi onoga što sam napisao ( preuzimanje Ine, dolazak svježeg kapitala na burzu, potcjenjenost mnogih dionica, i sl. )
2.koliko znam sve te elemente TA ne vidi i ne može ih anticipirati, 3. pa bi bilo u redu da se ne praviš važan
a što se tiče vaših procjena o TA, potpuno vas podržavam………………samo kad vidim stupanj netolerancije odmah me prođe volja da s vama diskutiram

zbogom ( howgh ) [bye]

ad1.

to sigurno nije [lol]
čovjek me zabavlja [thumbsup]
vjerovatno i ja njega! [lol]

ad2.
upravo to i uzimam kada važem TA pokazatelje.

ad3.
uhhh, da samo znaš kako bi se moga puvat…ali, to ne činim nigdje pa ni ovdje.

p.s.

lijepo zaobiđeš moje postove kad ih ne voliš čitati. usput i zalipiš kojega asa ka i do sada.
pozdrav

[thumbsup] [lol] [thumbsup] [thumbsup] [kiss]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

grobi- boll raspon

prijatelju, morao sam ti dati keca za komentar na slici, nhf.
TA pokazadelji danas optimističniji nego jučer [thumbsup]
[/quote]

i ja tebi [cool] [thumbsup]

Macd indikator je presjekao svoju signalnu liniju prema gore, što je znak rasta crobexa.
No, kako bi Ivana7 rekla, ne trgujemo crobex-om nego dionicama, a crobex me prvenstveno zanima samo kao izraz psihološkog raspoloženja ulagača na TK. Tu mi je svakako znakovito da vrlo loši rezultati u Americi, ovaj put nisu izazvali stampedo i rušenje dionica (crobexa) kod nas. Ako tržište više ne reagira na loše vijesti, onda je to odličan znak da grebemo po dnu. No, po meni, ipak još trebamo pričekati još koju potvrdu i malo jače loše vijesti osobito kod nas da bi se točno vidjelo je li to sve za ovaj puta, ili ima još mjesta za pad.

molio sam prije moderatore da otvore cromanov kutak, ovaj put mi se čini da bi ga mogo tražit za vlada!

ajte ljudi, postali ste ništa doli spameri vulgaris! [bye]

mislim da nisam ništa protiv tebe napiso, nego ti ukazo na nešto što vidim si i sam skužio!

a di ko šta misli kam će ić i ako ne ode bit će onako il ovako mi je trenutno svejedno!

a pitat ću uvijek kolegu s frend liste za mišljenje kada me nešto zanima jer ne želim karijeru najboljeg tehničara na planetu! [smiley]

i još nešto…
ponekad pričekam 2-3 dana da vidim hoće li netko postati graf ili prognozu s objašnjenjima.
i…
tupik TA najčešće zamre ili pokazuje slabašne naznake života.
evo sad priko vikenda.
vrlo slabo.
a kad sam ja počeo sinoć pisat, etotiga navale…

e, sad za one koji čekaju da moja H&S prognoza fula…
ako dođemo do 3700 i napravimo proboj s malim volumenom (tijekom jednog ili dva dana), veća je šansa da H&S propadne!

dalje neću pisati da me vunder ne optuži za spamanje
[smiley] [tongue] [lol]

@ vlad

a kaj misliš da si najbolji tehničkoanalizač na planetu!? [lol] [kiss] [wink]

aj daj mi jednom prokomentiraj više graf koji me tako podsjeća na grobija, također je h&s i trubim već dugo o njemu…

@ vlad

a kaj misliš da si najbolji tehničkoanalizač na planetu!? [lol] [kiss] [wink]

aj daj mi jednom prokomentiraj više graf koji me tako podsjeća na grobija, također je h&s i trubim već dugo o njemu…

[/u]

da ja ne bi ispao truba, trubi ti i dalje[lol]

kao prvo bi podvukao da nisam znalac, ali primjetio sam nešto prateći forum prilikom svake promjene smjera pa makar i minimalno količina rasprave se povećava .. nervoza čini svoje i to je fakat a da ima premalo znalaca koji svoje umijeće žele podijeliti s ostalim kolegama i to je na žalost fakat .. zasad ću ostat` na željama da će se ostvarit vladovih 20%, ali nemrem ne primjetiti da se sve nekako prebrzo odvija (mislim na naftu, amere i eu)

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

štoviše,
vrlo je vjerovatno da bi pri nekakvom uzletu grobija (prije ili kasnije) upravo neckline, uz fibo i grafičke otopre) predstavljao dodatnu liniju otpora
jer, ako bi prešli neckline, obrnuti H&S vodio bi nas na ca 5100 kuna.
mislim da:
a) to nije fundamentalno realno,
b) za to nema makrouvjeta (svijet, optimizam,keš).

1.otkad tehnicar gleda fundamentalne uvjete [tongue]
2.nije fundamentalno opravdano ni da smo na ovoj razini,a kamoli na 3200 [wink]
3.ina..pare..lova..cash..perje..penezi.. [smiley]
[/quote]

Daleko smo mi još od tvojih 4000 bodova. MIG12.
Da li neko može proniknuti u slijedeći dan. Normalno da ne može.
Svi se čekaju da se iskrcaju kad Crobex dođe na 4000, pogotovo ti.
Otpori su prejaki, a pogotovo u ovim vremenima.

New Report

Close