crni vlade11112, kako dolje???……………..zar ne vidiš na vlastitoj slici da smo prošli put ,kad je raspon bollingera bio tako uzak, otišli up a ne down
ja sam baš neki dan bacio kosti i grah trešnjevac i on mi govori da ćemo prema grobexu od 4 soma [smiley]
ali ako ne bude tako kako sam rekao biti će drugačije [rolleyes]
crni vlade11112, kako dolje???……………..zar ne vidiš na vlastitoj slici da smo prošli put ,kad je raspon bollingera bio tako uzak, otišli up a ne down
ja sam baš neki dan bacio kosti i grah trešnjevac i on mi govori da ćemo prema grobexu od 4 soma [smiley]
Ajde nam molim te objasni kakve veze ima to što smo zadnji put kad je bolinger bio tako uzak išli gore sa ovime sada? Što nam uski bolinger uopce govori?
ali ako ne bude tako kako sam rekao biti će drugačije [rolleyes]
suženje bolla nagovještaj je promjene smjera.
promjena može biti prema gore ili dole.
ostali pokazatelji se analiziraju ne bi li se odredio smjer promjene.
usporedba s prijašnjom promjenom smjera nema smisla, jer su ostali pokazatelji potpuno drukčiji.
p.s.
stvarno ne znam kako možeš komentirati grafove, a ne znaš osnove, ali stvarno OSNOVE TA. [shocked]
dobro nema potrebe za ljutnjom……………..ali ako odemo gore daj molim te prestani pisati kao što si obećao
[bye]
usporedba s prijašnjom promjenom smjera nema smisla, jer su ostali pokazatelji potpuno drukčiji.
ovo je jedino što si pametno napisao, jer smo tada kao tržište bili precjenjeni a sada smo potcijenjeni i još k tome sliedi prodaja INE
šteta što to još ne vidi na grafovima TA
ali nema veze, uskoro će se vidjeti
[thumbsup]
Ajde nam molim te objasni kakve veze ima to što smo zadnji put kad je bolinger bio tako uzak išli gore sa ovime sada? Što nam uski bolinger uopce govori?
[/quote]
pa napisao ti je kolega slijedi promjena smjera…………pa kad si već takav lumen daj nam reci u kojem smjeru je do sada išlo tržište??
ili nemoj, pitanje je ionako bilo retoričko [lol]
dobro nema potrebe za ljutnjom……………..ali ako odemo gore daj molim te prestani pisati kao što si obećao
[bye]
ko je opet obećavo da će prestat pisat? [lol]
[bye]
ko je opet obećavo da će prestat pisat? [lol]
[/quote]
znaš da se na ovoj temi svako malo netko oprašta od pisanja………čim tržište krene drugačije od velebnih proročanstava
nedavno se oprostio geronimo ( drži se poglavico, znam da su bljedoliki jako okrutni prema nama indijancima )
howgh
[bye]
oprosti,skužaj, al jel mi možeš citirati gdje sam naveo da u slučaju ako se aktualna prognoza ne ostvari više neću pisati?? [kiss] [rolleyes] [thumbsup]
točno nisi naveo da ćeš se odmoriti od pisanja ako se neka prognoza ne ostvari nego si to rekao ničim izazvan ( ili je možda bila rasprava sa Cromanom [lol] )
ali kad već spominješ da ne možeš jamčiti da će se neka tvoja prognoza ostvariti onda bi mogao biti tolerantniji na drugačije mišljenje…………….a ja mislim da ćemo up na osnovi onoga što sam napisao ( preuzimanje Ine, dolazak svježeg kapitala na burzu, potcjenjenost mnogih dionica, i sl. )
koliko znam sve te elemente TA ne vidi i ne može ih anticipirati, pa bi bilo u redu da se ne praviš važan
a što se tiče vaših procjena o TA, potpuno vas podržavam………………samo kad vidim stupanj netolerancije odmah me prođe volja da s vama diskutiram
zbogom ( howgh ) [bye]
točno nisi naveo da ćeš se odmoriti od pisanja ako se neka prognoza ne ostvari nego si to rekao ničim izazvan ( ili je možda bila rasprava sa Cromanom [lol] )
ali kad već spominješ da ne možeš jamčiti da će se neka tvoja prognoza ostvariti onda bi mogao biti tolerantniji na drugačije mišljenje…………….a ja mislim da ćemo up na osnovi onoga što sam napisao ( preuzimanje Ine, dolazak svježeg kapitala na burzu, potcjenjenost mnogih dionica, i sl. )
koliko znam sve te elemente TA ne vidi i ne može ih anticipirati, pa bi bilo u redu da se ne praviš važan
a što se tiče vaših procjena o TA, potpuno vas podržavam………………samo kad vidim stupanj netolerancije odmah me prođe volja da s vama diskutiram
zbogom ( howgh ) [bye]
upravo tehnicka analiza unaprijed pokazuje smjer trenda jer insajderi svojim odlukama o kupnji ili prodaji formiraju pokazatelje na T.A PA tehnicka na ini na 2500-2600 je najavljivala exploziju prema gore, sto sam i napisao!
Slazem se da bi ina trebala biti okidac koji bi trebao pogurati trziste, ali ti si rast najavio na temelju suzenja bolingera, a to samo nagovještava promjenu smjera.
NHF