@ mise
mogu ja i ne postati ništa- ni iz džepa ni u džep.
prije 15-ak dana htio pobrisati cijeli profi (i ne pisati pod novim!), ali modrić (pd web) nikako da ga obriše…
pa još ljudi navalili s pitanjima na prajvat.
pa ja odlučio još malo ostati…
a o mogućem utjecaju prognoza…
stotinjak ljudi otvori poruke/grafove (jer neki otvore isti graf nekoliko puta).
ako poruke prihvati 50-ak ljudi na način da u narednih 5-6 dana naprave ca 100000 kn prometa svaki, to je ca 5 milja kuna.
tijekom 5-6 dana protrguje se barem 5×40 milja, ukupno 200.
je li uistinu mislite da 2-3% prometa na burzi može utjecati na kretanje cijele burze?! [rolleyes] [cool] [sealed]
Ne daj se Vlad, pusti ljubomorne na tvoje znanje, ti si jedna od rijetkih svijetlih točaka ovog foruma, koja nikada nikome nije sugerirala što napraviti, tvoji stručni grafovi omogućavaju da svi vide tvoj pogled, al je problem što većina u tome ne vidi ništa jer je to viša matematika za njih, i zbog toga provociraju, pogledaj samo koliko su kvalitetnih analiza napravili tvoji kritičari i bit će ti jasno . Forum je i napravljen da se iznose mišljenja i analize, argumenti za i protiv,a ne da se napadaju i provociraju ljudi koji ih pišu.
@signali biz
ne znam kako se mislite zaštiti, ali…
dovoljno je da samo jedna osoba naruči prognozi za npr. atpl.
i dostavi prognozu svim svojim poznanicima/prijateljima (npr. na ovom forumu preko pm-a).
i tako za još nekoliko dionica…
i…ukupna zarada na npr. dvjestotinjak vrlo zainteresiranih forumaša za naredna 2-3 mjeseca svega 500-600 kuna…hm…jeste li vi dobro razmislili prije no što ste se upustili u ovu poduzetničku avanturu??
koji prijatelj mi je nalipija onoliko aševa?? [lol] [lol] [thumbsup]
koji prijatelj mi je nalipija onoliko aševa?? [lol] [lol] [thumbsup]
Ovaj iz signalibiz
[smiley]
@mig68
ja uistinu uvijek postam svoj pogled na situaciju i ne sugeriram ga nikom.
i, vrlo važno, koristim ga pri trgovanju.
kada nisam potpuno siguran, kupim ili prodam samo pola od predviđene svote za tu dionicu/transakciju.
naravno da ima i fulanih prognoza. i bit će ih još. možda je već i ova o grobiju na 3200 promašaj. ali, ja stvarno mislim tako i ponašam se sukladno tome. i za svoje promašaje onda mogu samo kriviti sebe [lol] .
pa nećeš valja mene kriviti za svoje promašaje??……………zašto se ne ugledaš u ivanu………..ona ne zna što su to promašaji ( osim ovog zadnjeg sa Inom ) [lol]
Nazire li se promijena trenda Crobexa?
Osobito ATPL
Molim upučenije da odgovore..
Vlad?
Stotenberg?
Fazan?
@mig68
ja uistinu uvijek postam svoj pogled na situaciju i ne sugeriram ga nikom.
i, vrlo važno, koristim ga pri trgovanju.
kada nisam potpuno siguran, kupim ili prodam samo pola od predviđene svote za tu dionicu/transakciju.
naravno da ima i fulanih prognoza. i bit će ih još. možda je već i ova o grobiju na 3200 promašaj. ali, ja stvarno mislim tako i ponašam se sukladno tome. i za svoje promašaje onda mogu samo kriviti sebe [lol] .
… edukativno….korisno….besplatno!!!
GROBI- DODAN H&S
ja ovdje vidim samo formiranje obrnutog H&S [smiley]