GROBI- DODAN H&S
Kolega vlad ova projekcija pada na 3200 je naravno dobivena oduzimanjem udaljenosti od neckline-a do vrha glave od samog neckline-a prema dolje.
Šta ako se nakon odbijanca sa 3200 ne dogodi probijanje neckline-a?
mislim da će se realizirati h&s.
ergo,
barem 3200.
Kolega, šta mi već ne odrađujemo h&S?
1.Vlad1111, što bi – po tebi – bilo da nema ovih izvanrednih događaja oko INA-e?
2.I može li npr. nova ponuda OMV-a totalno izmijeniti TA crobexa?
ad 1.
h&s je formiran prije ine.
ad2.
ne bi smjela. jer TA pokušava detektirati zbivanja/cikluse koje je teško poremetiti prije nego što se u potpunosti realiziraju.
E sad da je 1000% nije nego 71% za 2007 i zove se Renaissance Technologies, od osnutka imaju 35%.
Vaš link
I zapošljavaju sličnu ekipu kao što je ova naša pamet iz SignaliBiz, koja će ako bude sreće usavršit ovo što su napravili i okušat se na svjetskim burzama. [thumbsup]
[/quote]
Pa ne trebaju mi te neurotične mreže za 35%.
Toliko napravim i kad sam potpuno pri sebi
[/quote]
Neural networks have been touted as all-powerful tools in stock-market prediction. Companies such as MJ Futures claim amazing 199.2% returns over a 2-year period using their neural network prediction methods.
Vaš link
kolega vlad zašto vi niste fond manager? [rolleyes]
Meni se i čini da radi za neku ili nekoliko kuća. Opis radnog mjesta kao što je napisao; danas dosadno na poslu, pa sam poslao ovu "slikicu". Čini mi se da on crtanjem ovih grafikona i utjeće na psihu ulagača i eto ti psihologije burze. Nadam se da ste to već primjetili. I ja sam od onih koji čitaju forum i kada kažu prodajni signal i ja sve rasprodam kao i drugi, i naravno cijene padaju. Kada se objavi kupovni signal svi žure kupiti, a naki polako požure, a cijene odu gore. I eto ti TA. Dok ne dođe do 3200 većina će čekati i početi kupovati i evo ti kupovnog signala.
E evo bi bila analiza onako bez veze, ali gledajući sve ove mjesece što se događa, malo mi to liči na gore opisano. Ovo nije ništa protiv vlad1111, tko hoće neka ga prati tko neće ne mora. Npr. njegove analize utječu na moje odluke, mislim i na vaše, tako da se sve mora ostvariti kako je po njegovoj TA. Mislim da zarađuje na tome. Pozdrav vlad1111.
Meni se i čini da radi za neku ili nekoliko kuća. Opis radnog mjesta kao što je napisao; danas dosadno na poslu, pa sam poslao ovu "slikicu". Čini mi se da on crtanjem ovih grafikona i utjeće na psihu ulagača i eto ti psihologije burze. Nadam se da ste to već primjetili. I ja sam od onih koji čitaju forum i kada kažu prodajni signal i ja sve rasprodam kao i drugi, i naravno cijene padaju. Kada se objavi kupovni signal svi žure kupiti, a naki polako požure, a cijene odu gore. I eto ti TA. Dok ne dođe do 3200 većina će čekati i početi kupovati i evo ti kupovnog signala.
E evo bi bila analiza onako bez veze, ali gledajući sve ove mjesece što se događa, malo mi to liči na gore opisano. Ovo nije ništa protiv vlad1111, tko hoće neka ga prati tko neće ne mora. Npr. njegove analize utječu na moje odluke, mislim i na vaše, tako da se sve mora ostvariti kako je po njegovoj TA. Mislim da zarađuje na tome. Pozdrav vlad1111.
[/quote]
uhh, koja hrpa besmislica…
[shocked] [shocked]
kolega vlad zašto vi niste fond manager? [rolleyes]
jer se nisam uspio dogovoriti s purkom…
nisu prihvatili moje uvjete.
Opa visoko visoko ciljaš među poštene…
Ništa kontra tebe samo primjetim 🙂
I za kolegu Mise99 inace najveci "problem" TA je samoispunjene projekcije buducih zbivanja jel racuna da ce sudionici, koji se baziraju na TA tako i postupiti, svi isto.
Ista stvar je i prije pitana kako ce utjecati Ina na TA corbexa- vec utjece i vidjet cete da ce za 3 mjeseca postojat logicno objasnjenje grafa. Uvijek ga ima pa ce bit i sad.
@ mise
mogu ja i ne postati ništa- ni iz džepa ni u džep.
prije 15-ak dana htio pobrisati cijeli profi (i ne pisati pod novim!), ali modrić (pd web) nikako da ga obriše…
pa još ljudi navalili s pitanjima na prajvat.
pa ja odlučio još malo ostati…
a o mogućem utjecaju prognoza…
stotinjak ljudi otvori poruke/grafove (jer neki otvore isti graf nekoliko puta).
ako poruke prihvati 50-ak ljudi na način da u narednih 5-6 dana naprave ca 100000 kn prometa svaki, to je ca 5 milja kuna.
tijekom 5-6 dana protrguje se barem 5×40 milja, ukupno 200.
je li uistinu mislite da 2-3% prometa na burzi može utjecati na kretanje cijele burze?! [rolleyes] [cool] [sealed]
info za ostale
testiram signalebiz (pretplatio se za 8 dionica).
na jednoj slabo likvidnoj dionici: četvratk-sell, petak- buy, danas-sell.
nema teoretske šanse da njihov predloženi obrazac slijedi više od 2 osobe, i to svaka s prometom manjim od 100.000 kn.
slaba likvidnost naše burze ograničava, ne teoretski nego praktično, primjenu njihovog sustava (programa) na svega 5-6 likvidnijih dionica.