BTW, ti priučeni ekonomist (sa priznajem punjo znanja iz područja ekomije) optužuješ mene da pričam bez veze. hmmmm…u najmanju ruku vrlo arogantno..u ime starih dana druženja na Brlogu neću ti uzeti za zlo ovaj put…
opasno zvuci..
[pray] [pray] [pray]
Ma znaš da ni ja ne bi uzeo za zlo i tebi, ali šta ću kad sam sujetan pa sam mislio da si mi kečinu uvaljao. Pusa i tebi [kiss]
BTW, ti priučeni ekonomist (sa priznajem punjo znanja iz područja ekomije) optužuješ mene da pričam bez veze. hmmmm…u najmanju ruku vrlo arogantno..u ime starih dana druženja na Brlogu neću ti uzeti za zlo ovaj put… [kiss]
opasno zvuci..
[pray] [pray] [pray]
[/quote]
imaš pravo……….sve mi se čini da bi mogao dobiti sub-poenu [smiley]
Ma znaš da ni ja ne bi uzeo za zlo i tebi, ali šta ću kad sam sujetan pa sam mislio da si mi kečinu uvaljao. Pusa i tebi [kiss]
evo ti 100, ali neki papak ti dao 1 prije a izgleda da ih je bilo više [smiley]
BTW, ti priučeni ekonomist (sa priznajem punjo znanja iz područja ekomije) optužuješ mene da pričam bez veze. hmmmm…u najmanju ruku vrlo arogantno..u ime starih dana druženja na Brlogu neću ti uzeti za zlo ovaj put…
opasno zvuci..
[pray] [pray] [pray]
[/quote]
ma ne…to ti se ćini zbog frizure [lol]
Kolega rooster iako cijeni trud ovih naših genijalaca (na koje bi svi trebali biti ponosni što ovakve stvari dovode na TK u Hrvatskoj), malo skeptičan o motivima, po meni razloga nikakvog.
Jest, odlično si to sažeo u par riječi. I hvala ti za dodatne materijale po kojima ću malo prošvrljati kad iznađem vremena.
Ima u Americi jedan fond koji nije zapošljavao financijske stručnjake, nego najvećim dijelom matematičke gurue. Koji su modelirali ponašanje tržišta i fond trguje prema tim pravilima. Nemam ovaj čas vremena tražiti kako se točno zove (poslije), uglavnom, u zadnjih podosta godina imaju izvanredne prinose. Pravo su čudo. Samo se ja ipak bojim da su oni iznimka koja potvrđuje pravilo.
Računalo je samo alat i uvijek radi ono što je čovjek ugradio u njega. Fascinantan alat, ali ipak samo alat. Nisam dugo gledao Terminatora, mogao bih se i toga podsjetiti. [wink]
Zbogom,
mikulamali
ajde, što ti je … ne odustaj.
Ima u Americi jedan fond koji nije zapošljavao financijske stručnjake, nego najvećim dijelom matematičke gurue. Koji su modelirali ponašanje tržišta i fond trguje prema tim pravilima. Nemam ovaj čas vremena tražiti kako se točno zove (poslije), uglavnom, u zadnjih podosta godina imaju izvanredne prinose. Pravo su čudo. Samo se ja ipak bojim da su oni iznimka koja potvrđuje pravilo.
Zapošljavaju i astrologe,fizičare….. nisam siguran ,ali mislim da je upravo taj fond napravio 1000% prinosa prošlu godinu
Zapošljavaju i astrologe,fizičare….. nisam siguran ,ali mislim da je upravo taj fond napravio 1000% prinosa prošlu godinu
E sad da je 1000% nije nego 71% za 2007 i zove se Renaissance Technologies, od osnutka imaju 35%.
Vaš link
I zapošljavaju sličnu ekipu kao što je ova naša pamet iz SignaliBiz, koja će ako bude sreće usavršit ovo što su napravili i okušat se na svjetskim burzama. [thumbsup]
E sad da je 1000% nije nego 71% za 2007 i zove se Renaissance Technologies, od osnutka imaju 35%.
Vaš link
I zapošljavaju sličnu ekipu kao što je ova naša pamet iz SignaliBiz, koja će ako bude sreće usavršit ovo što su napravili i okušat se na svjetskim burzama. [thumbsup]
[/quote]
Pa ne trebaju mi te neurotične mreže za 35%.
Toliko napravim i kad sam potpuno pri sebi