S obzirom da nema novih procjena kretanja crobexa, koji je "for obvious reasons" postao prilično volatilan u zadnje vrijeme pa razumijem muku, evo da postam jednu TA analizu koja je mene osobno oduševila. Obratite pažnju da je rađena još u četvrtom mjesecu, netom nakon najjačeg pada. Ali obratite pažnju i koliko se precizno ostvarila do sada. Courtesy dixi@mojnovac, dixi skidam kapu!
Uzgred, pažljivo pratim ovaj topic, ali u "read-only" modu, i iskoristio bih ovu priliku zahvaliti se svima koji ne žale truda da postaju grafove, a posebna zahvala vlad1111 koji ih je najviše izradio. Svaka čast dečki! [thumbsup]
Dixi, svaka ti dala!!!
[shocked]
ovo je najpreciznije od svih TA sto se Crobexa tice koje sam vidio..a vidio sam ih dosta [lol]
[/quote]
nisam baš uvjeren da će nastavak ići kako je nacrtano… ni blizu.
na ini prava distribucija: veliki promet bez povećanja cijene:
80% izgleda za skori pad.
S obzirom da nema novih procjena kretanja crobexa, koji je "for obvious reasons" postao prilično volatilan u zadnje vrijeme pa razumijem muku, evo da postam jednu TA analizu koja je mene osobno oduševila. Obratite pažnju da je rađena još u četvrtom mjesecu, netom nakon najjačeg pada. Ali obratite pažnju i koliko se precizno ostvarila do sada. Courtesy dixi@mojnovac, dixi skidam kapu!
Uzgred, pažljivo pratim ovaj topic, ali u "read-only" modu, i iskoristio bih ovu priliku zahvaliti se svima koji ne žale truda da postaju grafove, a posebna zahvala vlad1111 koji ih je najviše izradio. Svaka čast dečki! [thumbsup]
Dixi, svaka ti dala!!!
[shocked]
ovo je najpreciznije od svih TA sto se Crobexa tice koje sam vidio..a vidio sam ih dosta [lol]
[/quote]
nisam baš uvjeren da će nastavak ići kako je nacrtano… ni blizu.
[/quote]
Baš sam išao pogledati taj graf i malo mi je bio sumnjiv i reko baš da vidim da li će kolega vlad komentirati.
može graf kako teoretski izgleda ebete graf, za one manje upućene?
u skladu s tim kakva su predviđanja za ATPL
uh, netko je 100% u dionicama pa mu se ne sviđa grobnoza… [tongue] [kiss]
ebete graf: tek se formira vrh 3, potom slijedi 4. i 5.
dno može biti na različitim razinama: zato će se promatrati formacije u nastajanju te podrške i otpori.
H&S kaže da bi grobi trebao barem na ca 3200.
dno može biti na različitim razinama: zato će se promatrati formacije u nastajanju te podrške i otpori.
[/quote]
i bez obzira na inu od cca. 2700-3000?
Ja znam samo da kad sam postao prije desetak dana da je evidentan H&S dosta ljudi je reklo ma kakvi,gluposti.Mig je prednjačio u svojim krivim prognozama, kao i uvijek.
Mislim da je 3200 optimistična varijanta, vidjet ćemo ovaj tjedan
[/quote]
i bez obzira na inu od cca. 2700-3000?
[/quote]
da.
to znači da će ostale grobex sastavnice biti na nižoj razini nego 14.04.
Ja znam samo da kad sam postao prije desetak dana da je evidentan H&S dosta ljudi je reklo ma kakvi,gluposti.Mig je prednjačio u svojim krivim prognozama, kao i uvijek.
Mislim da je 3200 optimistična varijanta, vidjet ćemo ovaj tjedan
a bas me zanima ko ce to prodavati na 3200… [lol]
bit ce sigurno par njih koji ce ici spekulirati i plasiti ostale ulagace ne bi li uhvatili sto nize koju dionicu.
ali logika je jednostavna – nitko ne zaraduje na 3200, svi gube…
samo je pitanje koliko gube i zato i je ovaj "tihi dogovor" oko 3500.
[thumbsup]