meni otvara…
opet…
[/quote]
Ja nemam problema vidit Pdf…nego jedno pitanje vlad…dali je sada po tebi…prema 3200 ili nize?
sto kazes?
[/quote]
to zna samo dragi Bog.
ali,
ako sp500 ne padne ispod 1200 (odrađuje H&S s 1200 kao prvom ciljnom razinom), ni grobi ne bi trebao ispod 3200.
Ja nemam problema vidit Pdf…nego jedno pitanje vlad…dali je sada po tebi…prema 3200 ili nize?
sto kazes?
[/quote]
> to zna samo dragi Bog > I ja se slazem sa time
> ali,
ako sp500 ne padne ispod 1200 (odrađuje H&S s 1200 kao prvom ciljnom razinom), ni grobi ne bi trebao ispod 3200.
> mnogo ali…
>tu je prednost EWT:a on daje bolji pogled nego standard TA
Val 4 se je ispunio…sada je pitanje sto ce novi podaci narednih dana pokazat…kratki val 5 ili duzi ili nova formacija sto preuzima
Ono sto je do sada pokazano sa EWt -analizom je da se mogu unapred odrediti ca nivo (za rast ili pad)
* navratit cu kad novi podaci daju smjer i razinu(nivo)
Ima li šanse da odemo preko 4000, pošto se ovaj rast odnosi samo na inu? Ako odemo do 3750-3800 to ne smatram nikakvim rastom
postano 05.07.
Hvala Vlad,di si dosad,croman je preuzeo kormilo, nedamo te pismo naša.
sto kazes?
[/quote]
> to zna samo dragi Bog > I ja se slazem sa time
> ali,
> mnogo ali…
>tu je prednost EWT:a on daje bolji pogled nego standard TA
Val 4 se je ispunio…sada je pitanje sto ce novi podaci narednih dana pokazat…kratki val 5 ili duzi ili nova formacija sto preuzima
Ono sto je do sada pokazano sa EWt -analizom je da se mogu unapred odrediti ca nivo (za rast ili pad)
* navratit cu kad novi podaci daju smjer i razinu(nivo)
[/quote]
a ti onda reci decidirano bez mnogo ali.
ja rekao samo jedno ali i jedno ako.