mikimaki,
bar bi ti mora mučat.
Samo kažem da ne daješ lažne nade, i to bez grafičkih analiza.
@Croman
Mogao bi barem jedanput odgovoriti jasno na postavljeno pitanje. Xman te je lijepo pitao da postavis valove na graf od di_su_pare pa bi za promjenu mogao nesto i konkretno napisati a ostaviti se postova punih samohvale.
Mislim da se to nece desiti kao i obicno.
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
osim demagogije..i ovećeg naramka promasaja nista drugo ne vidjeh.. [smiley]
@mikimaki
pa ne možeš sva dna i preokrete suditi prema onomu našem u travnju ove godine
ovaj croman ima neki problem…
[/quote]
E i ti si dokaz…grobexe
Tek si se registrirao a prvo sto pises je komentar o meni
Ali neki su popularni a neki ne…hehe
Ok dok se ovaj dosadan pop-up nalazi na ovoj web-stranici uzmemo malo pauzu…
Za mr X (ne x-man) …ako hoces vise o budecoj posjeti u mojim domenima…posalji mail (ne PM )
* prijasnji crobintra-graf;sto ce biti ako se ispuni 4 val? naravno moguci 5 val..karatak ili produzeni?
E to je pitanje…ali mozda grobex moze dat odgovor… hehe
aufwidersen
@Croman
Mogao bi barem jedanput odgovoriti jasno na postavljeno pitanje. Xman te je lijepo pitao da postavis valove na graf od di_su_pare pa bi za promjenu mogao nesto i konkretno napisati a ostaviti se postova punih samohvale.
[/quote]
Mig 29
Vi ste svi slijepi…manje vise
ina je na gornjem bollu.
ako padne ona, i šanse grobija za daljnji zaron (vjerovatno prema 3200) rastu.
Pa normalno, kada cijena nafte padne sve dionice idu gore, a INA dole. Pa zar nije rasla zbog porasta cijene nafte, a druge dionice su pale iz istog razloga?
@Croman
Ovo je puno bolje, jasno pitanje, jasan odgovor, hvala.
INA i HT mi djeluju politicki dirigirane dionice pa sam malo skeptican prema njima. U ovakvoj korekciji INA (a i HT) se izuzetno dobro drzi, tehnicki po tome ako burza krene i malo gore INA ce snazno narasti s obzirom na trenutacan porast cijene i prometa (na INI) unatoc sveopcoj slabosti crobexa. Postoji snazna akumulacija na INI, znaci kupuju je veliki igraci (npr. mirovinci). Sad, da li oni plesu kako Sanader svira (da li ih je "stisnuo" s obzirom na njihov prijasnji fijasko sa manipuliranjem trzista) i s obzirom na INA-in udio u braniteljskom fondu ili se stvarno iza brda nesto valja (tipa Pliva) neka svako sam procijeni.
Niko njih ne stišć, kolega niko
@croman
nemam ja nista protiv tebe, malo mi je smijesan tvoj ego, smijesno mi je tvoje teatralno napustanje foruma x-puta, smijesno mi je da postas svoje ocjene i cudis se kako te se ocjenjuje(kao da je to bitno i kao da to nesto govori)..a onda na kraju, "svi ste vi slijepi.."
jesi li se kad zapitao da nije problem u tebi??
vidim da ti je Vlad11 trn u oku i svako malo se pokušavaš očešati o njega,a čovjek je i u analizama i u točnosti istih, 2 koplja ispred tebe.
probao sam kad si se javio na forum dobiti od tebe neke podatke, analize sta vec..uz neobicnu nasladu zato sto sve pada si jos ispalio neke stvari, koje sam i ja kao amater vidio da nece proci, pomislio sam u sebi, o cemu ovaj, ali mozda ja ipak ne znam..
nravno, sve tvoje pretpostavke su se srusile kao kula od karata, mislim da je cek netko to nedavno i citirao.
tako da osim tvog samozadovoljavanja nista korisno nisam vidio, ali nemam nista protiv da pises i da svi zajedno sudjelujemo i ucimo jedni od drugih, ako je moguce bez teatralnosti i pretencioznosti! [thumbsup]
eto, to je moje misljneje, ali rado cu priznati da sam pogrijesio, ako me djelima demantiras.
lijep pozdrav! [kiss]
@Croman
Ne mogu naći intraday od jučer. Može li ponovo?
@abu ali
1)
ja sam vec stavio crobex-ewt analizu(kao obicno kako to ti kazes… se vjerovatno vidi ali ne razumije taj graf); sve dok pogled na crobex izgleda kao taj graf/analiza ja nju ne azuriram)
2)Jucer sam vam pokazao kvalitetu Ewt analize sa 2 intraday-analize Nasdaqa
3) Ja imam i analize Eod za crobex ali smatram da intraday-pogled je vise koristan za forum
Ti mozes upotrebljavat fantasticni rijeci i opisivanja standard TA… ali EWT je nadmocna kao metoda
[/quote]
@Croman
[/quote]
I ja otprilike… a nije da se nisam trudio
Pokusavah dokuciti to znanje al’ ostade samo ….nje [tongue]
ina je na gornjem bollu.
ako padne ona, i šanse grobija za daljnji zaron (vjerovatno prema 3200) rastu.
Pa normalno, kada cijena nafte padne sve dionice idu gore, a INA dole. Pa zar nije rasla zbog porasta cijene nafte, a druge dionice su pale iz istog razloga?
[/quote]
porast cijene nafte je uzrokovao inflaciju (i rast kamata) to je ključni problem. nisam primjetio da bilo tko prognozira da bi pad cijena nafte mogao zaustaviti inflaciju – naravno ukoliko se nafta ne bi vratila na 80-90 dolara što je gotovo pa nemoguće.
naravno u našim uvijetima ostaje problem i pada likvidnosti.
visoka inflacija i niska likvidnost – to je pogubno za dionice.