– ……. večer
– Ako je danas bilo 80 i sitno miliona prometa , a nije uspjelo okrenuti …… ne znam
za sutra …..
– Možda bi moglo malo u plus ……. , kao što kaže Croman , kada svi nešto očekuju …..
…u ovom slučaju obrat …… dogodi se nešto sasvim drugo …
– Naštimao sam nalog danas , ali ništa …… sutra ću ponovo …… [smiley]
– Ako će potonuti realizireti će se …. , ako naraste ……. ostati ću na stanici sa
ostalim " čekačima" …… , a vidim kako ih je dosta …… [smiley]
. Dr M Wagner
@MIKULAMALI
Jel tebi proradila private posta ili još uvijek ne ništa….ako ne da dogovorimo neki drugi način komunikacije….samo se nadam da ćeš ovo uspjeti pročitati dok ne padne na 10-tu stranicu
Pozz
Jedan moguć (vjerojatan) scenarij za sutra, a i nešto duže. Divergencija je prilično pouzdan signal zaokreta trenda, a ovdje je vrlo jasno izražena (doduše još nije potvrđena).
Postoje još dosta parametara (fibo proporcije) koji mi daju za naznaku da bi se moglo odigrati baš ovo. Sutra će pokazati da li sam bio u pravu.
BTW. Izgleda da će i Dow Jones INDU malo u korekciju prema gore!
Pozdrav
oprostite kaj gnjavim u ovo doba
cuj vlad svaka cast,odlican je onaj graf za atpl tak da mislim da sam ipak malo prerano uletil al nema veze,a ovaj za igh ak ti se obestini onda smo svi u lovi
mirno spavajte
pofuk
p.s. bit ce trzaja prije onog dna na atpl grafu po mom grafu i nisam bas siguran da bu tak nisko islo ali moze bit
enivej hvala ti kaj nam pomazes
srdacno tvoj pofuk
p.p.s.ak se ovaj nas zemo prestane iskrcavati mislim da ne bu islo tak nisko jer ni njemu nije u interesu si rusit tolko cijenu kad zna da firma ipak nekaj vredi makar je on usel na takvim razinama da mu se ficuka
Jedan moguć (vjerojatan) scenarij za sutra, a i nešto duže. Divergencija je prilično pouzdan signal zaokreta trenda, a ovdje je vrlo jasno izražena (doduše još nije potvrđena).
Postoje još dosta parametara (fibo proporcije) koji mi daju za naznaku da bi se moglo odigrati baš ovo. Sutra će pokazati da li sam bio u pravu.
BTW. Izgleda da će i Dow Jones INDU malo u korekciju prema gore!
Pozdrav
Na valu prije ovoga di je divergencija, isto tako je bila divergencija( ljubičasta crta), pa smo nastavljali padati.
Di je razlika?
Svima onima koji su poslali (to sto postoji na poslovnom) …to jest "Korisnici koji žele postati moji prijatelji" .
Nemam protiv da se ima prijatelja (dobri prijatelji su zlata vrijedni) ali taj sistem na poslovnom meni ne pase.
I zato ja to ne upotrebljavam.
Onaj ko zeli kontaktirat mene to moze cinit ili na PM ili na mail = info@croman.se
… a cim dospijem…odgovorit cu
Of topic: ja ih imam jedno 30. Nijedan nisam sam inicirao. Al me živcira popup…
Znaš kako kažu: 30 prijatelja u nepotrebnoj listi, neprocjenjivo
Za sve ostalo tu je …
Falio je Val 5 u Valu C. Mislim da je Crobi konačno to i odradio! Ali nikad se nezna, pa moramo pričekati početak trgovanja i eventualni rast cijene.
Pozz
Nisi mi odgovorio koja je razlika sa divergencijom prije ove koje si ti stavio?
ma taj ti je di su pare obični lapiguzan … taj zna o TA k’o ja o štrikanju …
alooooo di su pare, di je dno?
ma taj ti je di su pare obični lapiguzan … taj zna o TA k’o ja o štrikanju …
alooooo di su pare, di je dno?
[/quote]
je, zato maki-miki bolan-volan alias Baron zna sta je TA[lol]
covjek je dobro rekao, divergencija postoji, a ona kaze da je trend blizu kraja i da slabi.
to se ne mora odmah dogoditi, ali je znak kraja trenda!
i na padu na 3200 je bila divergencija [smiley]
Čudno je kako, ali probili smo psihološku granicu 3500 na velikom prometu.
Danas će opet biti mali promet.
Analitičari: Kratak predah nakon ulaska u područje "oversolda"
Jučer je Crobex indeks pao 1,05 posto, na 3.489 bodova. To je prvi puta od polovine travnja da je burza zatvorena s indeksom ispod psihološki važne razine od 3.500 bodova. Promet je iznosio 96,2 milijuna kuna.