ispravka: s nekoliko barona [lol]
[/quote]
a svi su moji prijatelji [lol]
postat cu popularan samo na temlju prijateljstva s baronom
e jesam i ja lik [lol]
[/quote]
Imam ih i ja par u svojem "portfelju".
Baron, Origano, pa alter ego Baron 1, pa danas opet Mikimaki (sumnjam da je i ovo uz još par njih).
Da bar dionice rastu kao broj baronovih nickovi, gdje bi nam bio kraj. Još malo pa ću na forumu početi pratiti novi index – Baronex.
Za njega predviđam rast. Vjerovatnost 100 %. To se zove TA.
Uz sve vaše analize Amerika je sa današnjim danom završila sa padom, može krenuti sutra s minusom i završava u plusu. I kod nas je previše dole i u Europi. Sutra početak s minusom i krećemo gore. To je psihološki zaključak, ali uz sve vaše TA.
po meni je zeleni tulum u petak, al je problem sto nosi ponedjeljak i utorak…
oprosti kaj gnjavim u ovo doba stvarno mi je neugodno ali sam i ja imo dojam da bi se to moglo desiti po svojoj nekakvoj da ne kazem blesavoj analizi
daj molim te reci kak si ti doso do tog razmisljanja jer sto duze buljim u tu svoju analizu sve manje sam siguran
unaprijed hvala
pofuk
Vlad,
Ovo danas sliči proboju tvog klina prema dolje.
8 milja u 15 min i -1.1%. Slagalo bi se poslije onog jučerašnjeg blagog rasta i neuspjeha
proboja gornje granice klina.
Možde se preokrene do kraja dana ali mislim da nas očekuje klizavo prema 3200.
Dno smatram ce bit kad nivo 2120 (nasdaq-2120 -o cemu sam pisao prije ) dode.
Ali to je za mene jedan dugorocan cilj.
—————————————————————————————————————
Taj cilj nije jos dostignut i za sada pratim dogadaje(rast i pad) na putu za spomenuti cilj.
vidimo se
laku noc
Taj cilj bi mogao biti dostignut prije kraja mjeseca. Gruba procjena sa grafa. Ako se nastavi ovo strmopižđenje istim tempom.
Što i ne zvuči tako loše, onda bi se već u kolovozu počeli lagano oporavljati i početkom rujna smo na današnjim razinama, taman na vrijeme da krene novi bull ciklus. [cool]
Eh, da mi je znati koliko će nafta biti krajem godine. Ništa drugo, samo taj detalj. Ostatak bi improvizirao. [img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/51.gif[/img]
[/quote]
Izracunati kad se jedan cilj vremenski dostigne …je jedna od tezih analiza.
Postoje takve metode (na primer racunanje t zv reaktions-datuma) ali do sada nisam nasao metodu koja ima veliku vjerojatnost.
Danas ima statistika iz amerike koja ce bit interesantna.
Ili preliminarna korekcija na gore(po meni vrlo moguca-odredeni parametri govore za to) ili ce bit nastavak …i to duboki takav.
U svakom slucaju …interesantan dan
na pravom dnu bit će veliki promet.
ovih 24 milje tijekom 2 sata trgovanja ne predstavljaju veliki promet.
stoga,
ako se promet do kraja dana ne intenzivira (bez obzira na smjer!), još uvijek nismo na dnu.
drugim riječima,
već tjednima najavljivana mogućnost odrađivanja manje H&S formacije postaje aktualna.
Taj cilj bi mogao biti dostignut prije kraja mjeseca. Gruba procjena sa grafa. Ako se nastavi ovo strmopižđenje istim tempom.
Što i ne zvuči tako loše, onda bi se već u kolovozu počeli lagano oporavljati i početkom rujna smo na današnjim razinama, taman na vrijeme da krene novi bull ciklus. [cool]
Eh, da mi je znati koliko će nafta biti krajem godine. Ništa drugo, samo taj detalj. Ostatak bi improvizirao. [img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/51.gif[/img]
[/quote]
Izracunati kad se jedan cilj vremenski dostigne …je jedna od tezih analiza.
Postoje takve metode (na primer racunanje t zv reaktions-datuma) ali do sada nisam nasao metodu koja ima veliku vjerojatnost.
Danas ima statistika iz amerike koja ce bit interesantna.
Ili preliminarna korekcija na gore(po meni vrlo moguca-odredeni parametri govore za to) ili ce bit nastavak …i to duboki takav.
U svakom slucaju …interesantan dan
[/quote]
Za ovo su potrebne godine školovanja.
Ali iziskuje i prirodan talent
Za ovo su potrebne godine školovanja.
Ali iziskuje i prirodan talent
@ententis
Ima slucajeva kad ni Croman nezna (malo ironije) kako ce biti.
Sve govori jos uvjek da Bear vlada …dugorocno gledano… vjerojatnost 90%!
pitanje je dali ce doc "odbijanac"? vjerojatnost 60 % …za odbijanac sam nesiguran…ali neke pute se traba i to biti
PS
za Administratora….ovaj pop-up sto cijelo vrijeme dolazi me nervira…dali i vas?
Nije li dovoljno da se prikaze jedan put a ne svaki put kad se mjenja nova stranica
@ententis
Ima slucajeva kad ni Croman nezna (malo ironije) kako ce biti.
Sve govori jos uvjek da Bear vlada …dugorocno gledano… vjerojatnost 90%!
pitanje je dali ce doc "odbijanac"? vjerojatnost 60 % …za odbijanac sam nesiguran…ali neke pute se traba i to biti
[/quote]
A i ja sam malo ironičan.
Šta nam drugo preostaje u ova vremena.
NHF