Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

molim pomoć – prije sam bez problema otvarala vladove i sve ostale privitke. sada ne mogu otvoriti vladove.a slika vrijedi 1000 riječi. u čemu je problem

Vlad, želiš reći da nema šanse da mi u ponedjeljak, zapravo da mi dok barem ne dodirnemo 3700 ne završimo u crvenom?

moja procjena vjerovatnosti da idemo prema 3700: 80-90%.
(napomena: stotka u TA ne postoji. stoga je navedena razina vjerovatnosti prilično visoka,)
[/quote]

Eto, čak i Vlad ne pogodi uvijek.
Nije da likujem, ali u ovakvoj situaciji, koja se događa svakih 10-tak godina, ne pomažu ni TA ni FA.
Sada je vrijeme day-tradera, pa oni više sretniji , mogu lijepo zaraditi na onima drugima.
Bankari danas upozoravaju, možda je to pila naopako, ali ja ću im vjerovat, pričekat ću neka stabilnija vremena za trgovinu.Strpljen-spašen, ili kocka, pa biraj.
Ipak, ulazimo u medvjeđe doba, pa savjetujem oprez, bez panike, poslije kiše uvijek dolazi sunce.
[/quote]

U svemu se, kolega, slazem osim u konstataciji da je ovo vrijeme za daytradere. Na ovakvim prometima nije nicije vrijeme. Nema trgovine futuresima, pa pri padu nitko ne zaradjuje. Ovih par likova koji svaki dan dobiju napad narcisoidnosti od velike zarade, a zatim izjave da su u gubitku na godisnjoj razini nisu signifikantni uzorak.

nisam bob, ali dylan ...

Analiza.

Analiza.

đe si barone, opet novi niko [tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

…..dan

– Već je prošlo 11 i 30 , skoro je 12 manje kvarat ….. [smiley]

– Hm ….. kasni malo ….. [smiley]

-….. propasti će mi prognoza ….

Dr M Wagner

Kolega vlad, vi ste definitivno stručnjak za TA i razumijete se u to o čemu govorite.
Ono što me čudi je to što zaboravljate da u ovakvim uvjetima korekcije i nikakve likvidnosti TA jednostavno ne vrijedi.
A svejedno dajete prognoze.
Ako vam nije teško dajte malo to pojasnite

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

“Sad ce biti vise posla stavljeno na pazenje sigurnosti mojih web-stranica a manje da se pise izmedu ostalog i ovde.

nisam rekao da necu pisati…nego da ne dospijem

*Treci dan da radim sa onom hebenom web-stranicom samo zato sto neki idiot zeli kvarit drugima !

"Sad ce biti vise posla stavljeno na pazenje sigurnosti mojih web-stranica a manje da se pise izmedu ostalog i ovde."

*Treci dan da radim sa onom hebenom web-stranicom samo zato sto neki idiot zeli kvarit drugima !

Evo jedan moguci scenario gledan sa zadnjim podacima.Brza analiza ali to je sto dostignem za sada.

znaci najprije moguce prema ca 3450-3400 a posle na gore kako graf pokazuje
(ako ne dode do odbijanca onda moze biti duboko)

vidi privitak

ps Mise 99

ako ti ne pase sto neki pisu (na pr ja) nemoj citat to

"Sad ce biti vise posla stavljeno na pazenje sigurnosti mojih web-stranica a manje da se pise izmedu ostalog i ovde."

Evo jedan moguci scenario gledan sa zadnjim podacima.Brza analiza ali to je sto dostignem za sada.

znaci najprije moguce prema ca 3450-3400 a posle na gore kako graf pokazuje
(ako ne dode do odbijanca onda moze biti duboko)

vidi privitak

ps Mise 99

ako ti ne pase sto neki pisu (na pr ja) nemoj citat to
[/quote]
sve zavisi kako ce doc do 3450 ako bude slobodan pad onda je visa vjerovatnost da ce biti odbijenac ali ako se bude ovako mrcvarilo eeeee onda boga pitaj sta ce biti

Tiha voda brege dere kaže stara zagorska poslovica primjenjiva i na burzu.
Nema te potpore ni tog fibonacija koju niska likvidnost ne može da prođe.
I to kao da potpore nije ni bilo. Crobex ide dole kroz sve potpore kao kroz putar

[/quote]
sve zavisi kako ce doc do 3450 ako bude slobodan pad onda je visa vjerovatnost da ce biti odbijenac ali ako se bude ovako mrcvarilo eeeee onda boga pitaj sta ce biti
[/quote]

Evo mi baš krenuli junački padat! Do prije koju sekundu -0,7, a sad već -1,3! Možda se sutra ipak odbijemo s onim slinim milijunima od obveznica! [undecid]

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

vlad dali postoji neka anomalija sto se tice dvostrukog dna.jeli moguce da moramo dva puta odraditi pad na cca 3500,00,umjesto da dodjemo na 3200,00?

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

New Report

Close