Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje su paraonici, nema ih, kupuju? Strašno!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Oprosti ako sam ti diskriminiro valove ali evo malo pozitive iz Amerike izisli dobri rezultati za personal incom i spending.Odnosi se na valentina.

jel znaš o cemu pišeš??!!
Jel si siguran da su rezultati dobri???
Ajde molim te pojasni !
jaoooo jao jao
[/quote]

Ajde bar jednom ti nesto pojasni jer do sada nisi nikada nista pojasnio.
[/quote]

DAKLE OPET NE ZNAS, A PIŠEŠ
opet pricas a neznas, o obveznicama sam te poducio, aj sad ti meni malo pojasni! samo drukas, ajde argumente na stol!

Knele samo jednom pojasni ,samo jednom da vidim tvoje pojasnjenje [pray]

SAM PROTIV SVIH

[b]POJASNIO SAM TI OBVEZNICE!! [/u][/b]

Na tebi je red da meni objasniš!!

Vidim malo si se uzrujo znaci nista od tvog pojasnjenja (nista novo).Koga zanima moze dobiti pojasnjenje na PM a tebe vise necu uciti. [lol]

SAM PROTIV SVIH

evo, ovdje sve lijepo pise!

http://biz.yahoo.com/ap/080627/economy.html

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Da su to vijesti dobre ameri bi se zelenili, a ne zelene se tako da….

Vidim malo si se uzrujo znaci nista od tvog pojasnjenja (nista novo).Koga zanima moze dobiti pojasnjenje na PM a tebe vise necu uciti. [lol]

evo, pomoći ću vam, dragi kolega Geronimo sa 2 potpitanja:
-zašto nema odjeka na berzama od ovih huge gainova?
-što će biti kad se injekcija ispuše?

opreza nikad dosta, da li je dobra vijest što su Amerikanci od tax-čekova kupili koji six-pack više i time pogurali inflaciju?

odrađen dan preokreta.
imamo ga!
(dame, isprika! [embarass])

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@geronimo

Briga me kaj se ti tu prepireš sa nekima al mene zanima kako to da si kad je crobex dosegao
cca 4100 tu pisao da nema govora o SELL signalu a vidio se iz aviona.
Vidim sad si opet aktivan jer se valjda krcaš ponovo.

Zadnjih 20 min dogodilo se ono što smo svi priželjkivali. Čvrsto se nadam. Čestitke vladu, geronimu, wikingu, i ostalima na dobrim procjenama.Stvarno su si dali truda. Kapa dolje.
Svi oni koji su jutros dovoljno rano kupovali mogu biti zadovoljni. A i ostali, nadam se nisu loše prošli.

Ameri, koliko vidim još se zbrajaju, no valjda će se sljedeći tjedan stabilizirati.
Ugodan vikend svima.

Scio me nihil scire

Nadam se vlad da si u pravu ali mislim kako nije neki volumen s obzirom na nagli rast cijena.
U ponedjeljak se trazi potvrda.
Ali sto ako danas ameri opet zarone, sta ce bit s nama tad, odbijanac i dalje ili ponovno dolje i jos brze da se ponisti ovaj rast???
Nisam jos uvjeren da je gotovo, iako se nadam da cemo u ponedjeljak nastaviti prema gore!

BEZ PANIKE, MOLIM

New Report

Close