Evo peti val skoro u decimalu tocan Crobex pao najnize na 2501
4 val ti ne smije biti visi od prvog
[Abu aliEvo peti val skoro u decimalu tocan Crobex pao najnize na 2501
4 val ti ne smije biti visi od prvog ]
znači odrađujemo 4. uzlazni i još nas čeka 5. silazni?
A što je sa sedmim valom? Jel on može biti viši? Ili ćete i njega diskriminirati?
i u slučaju zatvaranja s manjim minusom (do ca -0,5%) nisu sve lađe potonule.
tada bi se radilo o tzv. open-close reversalu, koji je, istina, slabiji od prethodno navedenih oblika preokreta.
no, snagu ovom tipu dana preokreta u našem slučaju dale bi dvije činjenice:
1. daljnje postojanje potpore na 3550;
2. daljnje postojanje padajućeg klina uz mogućnost proboja prema gore.
@Geronimo
Posto sad nisam u mogucnosti nabaviti Prechtera isao sam po knjizi koju imam gdje u formaciji pet valova 4 moze biti visi od drugog i onda je to dijagonala.
Slazem se, mozda sam u krivu ali toliko se lijepo poklopilo da sam razmisljao da sam ih dobro tako postavio. Razmisljao sam i o drugoj opciji da je ovaj val zapravo broj 3 (to mi je cak i logicnije), sta ti mislis? Sta mislis o trostrukom zig zag-u kao velikoj korekciji?
Gledao sam dosta grafova na forumima (prvenstveno forex i ima puno razlicitih oblika valova). Vidjet cu ako negdje naidjem na tu 5 formaciju (sa 4 valom visim od 2) pa postam.
Oprosti ako sam ti diskriminiro valove ali evo malo pozitive iz Amerike izisli dobri rezultati za personal incom i spending.Odnosi se na valentina.
Oprosti ako sam ti diskriminiro valove ali evo malo pozitive iz Amerike izisli dobri rezultati za personal incom i spending.Odnosi se na valentina.
jel znaš o cemu pišeš??!!
Jel si siguran da su rezultati dobri???
Ajde molim te pojasni !
jaoooo jao jao
Izlaze veliki iz obveznica i ulaze u dionice, očito da očitije ne može biti.
UP UP UP UP [thumbsup]
Nemas mi sta diskriminirati valove [smiley], zato smo na forumu da razmijenimo misljenja.
jel znaš o cemu pišeš??!!
Jel si siguran da su rezultati dobri???
Ajde molim te pojasni !
jaoooo jao jao
[/quote]
Ajde bar jednom ti nesto pojasni jer do sada nisi nikada nista pojasnio.
Nemas mi sta diskriminirati valove [smiley], zato smo na forumu da razmijenimo misljenja.
Oprosti mislio sam na Valentina.