Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo peti val skoro u decimalu tocan Crobex pao najnize na 2501

4 val ti ne smije biti visi od prvog

SAM PROTIV SVIH

[Abu aliEvo peti val skoro u decimalu tocan Crobex pao najnize na 2501

4 val ti ne smije biti visi od prvog ]

znači odrađujemo 4. uzlazni i još nas čeka 5. silazni?

A što je sa sedmim valom? Jel on može biti viši? Ili ćete i njega diskriminirati?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

i u slučaju zatvaranja s manjim minusom (do ca -0,5%) nisu sve lađe potonule.

tada bi se radilo o tzv. open-close reversalu, koji je, istina, slabiji od prethodno navedenih oblika preokreta.
no, snagu ovom tipu dana preokreta u našem slučaju dale bi dvije činjenice:
1. daljnje postojanje potpore na 3550;
2. daljnje postojanje padajućeg klina uz mogućnost proboja prema gore.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@Geronimo
Posto sad nisam u mogucnosti nabaviti Prechtera isao sam po knjizi koju imam gdje u formaciji pet valova 4 moze biti visi od drugog i onda je to dijagonala.
Slazem se, mozda sam u krivu ali toliko se lijepo poklopilo da sam razmisljao da sam ih dobro tako postavio. Razmisljao sam i o drugoj opciji da je ovaj val zapravo broj 3 (to mi je cak i logicnije), sta ti mislis? Sta mislis o trostrukom zig zag-u kao velikoj korekciji?
Gledao sam dosta grafova na forumima (prvenstveno forex i ima puno razlicitih oblika valova). Vidjet cu ako negdje naidjem na tu 5 formaciju (sa 4 valom visim od 2) pa postam.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

Oprosti ako sam ti diskriminiro valove ali evo malo pozitive iz Amerike izisli dobri rezultati za personal incom i spending.Odnosi se na valentina.

SAM PROTIV SVIH

Oprosti ako sam ti diskriminiro valove ali evo malo pozitive iz Amerike izisli dobri rezultati za personal incom i spending.Odnosi se na valentina.

jel znaš o cemu pišeš??!!
Jel si siguran da su rezultati dobri???
Ajde molim te pojasni !
jaoooo jao jao

Ovdje upišite svoj komentar…

Izlaze veliki iz obveznica i ulaze u dionice, očito da očitije ne može biti.

UP UP UP UP [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nemas mi sta diskriminirati valove [smiley], zato smo na forumu da razmijenimo misljenja.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

jel znaš o cemu pišeš??!!
Jel si siguran da su rezultati dobri???
Ajde molim te pojasni !
jaoooo jao jao
[/quote]

Ajde bar jednom ti nesto pojasni jer do sada nisi nikada nista pojasnio.

SAM PROTIV SVIH

Nemas mi sta diskriminirati valove [smiley], zato smo na forumu da razmijenimo misljenja.

Oprosti mislio sam na Valentina.

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close