Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lakoste,
da, moguće je da će ovo biti dan preokreta ako pri volumenu od barem 70 milja završimo u plusu.
ako se to ne desi, nastavljamo čekati…

ne znam što će se desiti.
no, često se na burzi desi ono što većina ne očekuje.

Kolega vi stvarno očekujete da mi završimo u plusu?
[/quote]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

lakoste,
da, moguće je da će ovo biti dan preokreta ako pri volumenu od barem 70 milja završimo u plusu.
ako se to ne desi, nastavljamo čekati…

Kolega vi stvarno očekujete da mi završimo u plusu?
[/quote]
ne znam što će se desiti.
no, na burzi se vrlo često desi ono što većina ne očekuje.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

evo jedan od mogućih scenarija

Imas positivan pogled razvitka dok drugi pokazuju na suprotno.

Mozda bi izmedu bilo najbolje
[/quote]

Svedski index daje indikaciju moguceg 4 vala(rast) sto znaci da ce Croman polako kupovati odredene dionice.A posle se nadamo positivnim danima.

Dobar znak i brzo ce biti veselja i za vas.

PS Gledajuci na analize stvorene prije par mjeseci vidim da su one najbolje pokazale razvoj i americkih indexa i crobexa… [cool]

Sve od Cromana i vidimo se kad buduceg velikog pada…
ali za tu situaciju ce proc vjerovatno dosta dugo vremena

* HRCO mi se cujemo na skypu…

@Croman
između Malmo i Getheborg?

gledajuci EWT onolko kolko kuzim ovo bi trebao biti zavrsni 5 val sto sam jos pisao prije mjesec dana

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Uletio kodt-p-a…. kud puklo da puklo.

Znao sam da je neki veteran ovo pokupio.
Svaka čast

[/quote]

po 2100 svaka cast
sigurno bolje nego cuvati cash-r-a

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

@Croman
između Malmo i Getheborg?

@xman

da zivim izmedu malmö i gothenburga(göteborg)

@viking

Moj racun 4 vala je bio gledajuci sa 60 min podacima i to za Omx index(tako da se ne razumi krivo)

I ako danas svedska burza ide na onaj nivo sto ocekujem pocinjem kupovati dugorocno gledano za te dionice.U isto vrijeme imam i Xbear -fond tako da sam gardiran i za rast i pad

sretno vam bilo…Croman ce ic sada na ferie

gledajuci EWT onolko kolko kuzim ovo bi trebao biti zavrsni 5 val sto sam jos pisao prije mjesec dana

Wiking, ne postoji 5 korektivnih valova bar to literatura ne spominje, dakle u Prechteru kaže da se zapamti da NIKADA nema 5 korektivnih valova nego tri, dakle ovo što si nacrtao nisu EWT valovi.
U svakom slučaju ovim tempom smo nadam se brzo gotovi, vjerujem sada definitivno da idemo do 3200 i to će nadam se biti kraj mukama

Ma iskreno onako odokativno ne vjerujem vam ja u nikakav oporavak ovdje…
-europa pojačava crvenilo
-US futuresi na granici zelenila i crvenila (nakon jučerašnjeg pada od preko 3% očekivano bi bilo da su bar 1% u plusu, a ne da se bore oko pozitivne nule)

Wiking, ne postoji 5 korektivnih valova bar to literatura ne spominje, dakle u Prechteru kaže da se zapamti da NIKADA nema 5 korektivnih valova nego tri, dakle ovo što si nacrtao nisu EWT valovi.
U svakom slučaju ovim tempom smo nadam se brzo gotovi, vjerujem sada definitivno da idemo do 3200 i to će nadam se biti kraj mukama
[/quote]

naravno da ima!
5 valova su glavnog trenda i 3 korekcijsog.opet ovisi kako gledas, ako je ovo samo A, onda ima 5 valova.ako mislis na cjelokupnu korekciju, onda su 3 vala.
mi smo u padajucem trendu!dakle i ja sam nabrojao 5 valova i na crobexu i na DIJAi.
5. na Djia mi ispada oko 11300.sad slijedi B!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

ako može graf, bilo bi puno preglednije, hvala

[/quote]

naravno da ima!
5 valova su glavnog trenda i 3 korekcijsog.opet ovisi kako gledas, ako je ovo samo A, onda ima 5 valova.ako mislis na cjelokupnu korekciju, onda su 3 vala.
mi smo u padajucem trendu!dakle i ja sam nabrojao 5 valova i na crobexu i na DIJAi.
5. na Djia mi ispada oko 11300.sad slijedi B!

[/quote]
A gle miže da ewt kaže ima 10 valova, na istom crtežu bi našao 10 ucrtat ću i ja koliko god treba valova, ali ako se dobro sjećam i u dijelu murphya o ewt analizi je naglašeno da Nema 5 korektivnih valova nego 3, dakle 5 gore uzlaz i 3 dolje silaz, govorim o glavnom trendu, međutim procjenjivati tržište samo na osnovu valova je po meni besmisleno, naime oni bi trebali opisati psihologiju tržišta tj. ono jaje o kojem je i kostolany pisao e sad treba ih prepoznati ako ih ima a ne tražiti valove tamo gdje ih nema, bez upotrebe potpora/otpora oscilatora obrazaca neće biti uspjeha.
Evo ja se kladim da idemo na 3200 -3300 100% sam siguran u to, a ako i to probijemo onda bolje da ne govorim, nadam se da neće doći do toga

New Report

Close